Jump to content
InsanelyMac Forum

jambonot

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About jambonot

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Anyone knows why I cant' reach the installer? (for mountain lion) The apple logo just hangs on and nothing happens..
  2. Hey guys, I followed the instructions for mountain lion and I can't reach the installer ! Chameleon boots, the apple logo appears and... it hangs on.. Nothing else happens. I tried different commands such as -x -f graphicenabler, pcirootuid,.. but still nothing. I had the same issue with another tutorial. I have a GA-Z87X-D3H, a gtx 770 and an intel 4670k.. When I type -v , it goes really fast and a black screen appears. I managed to see "APCI Table not found : DSDT.aml" "APCI not found : SSDT.aml" "FADT : ACPI Restart Fix applied ! " "FADT: ACPI Restart Fix applied!" Then "Starting Darwin x86_64" "Boo Args .. (liste de chiffre et de lettres) And finally the black screen. Anyone has an idea?
  3. Oh sorry.. I'm a litte newbie here.. So to install mountain lion as a main OS, what is for you the best solution?
  4. RT @9GAG: I just really,really,really,really,really,really,really,really,really,really,really,really, really,really,really d…

  5. Hey guys, I have a problem with the installation of Mountain Lion ! I made every steps of the tutorial (http://www.tonymacx8....-based-pc.html) .. I made the changes in the UEFI , booted with the USB with Unybeast. Until now everything is fine. But when I type on enter to launch the installer (at the unibeat's menu), the apple's logo appears and hangs on. I don't reach to the installer. I tried to boot with -v , -x, GraphicsEnabler.. Almost everything, but still I'm stuck with the apple. I have a gigabyte z87x-d3h, with a 4670k.. I didn't add any graphic cart yet. What should I do? Thanks for the answers
  6. Hey guys, I have a problem with the installation of Mountain Lion ! I made every steps of the tutorial (http://www.tonymacx86.com/61-unibeas...-based-pc.html) .. I made the changes in the UEFI , booted with the USB with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url].. Until now everything is fine. But when I type on enter to launch the installer (at the unibeat's menu), the apple's logo appears and hangs on. I don't reach to the installer. I tried to boot with -v , -x, GraphicsEnabler.. Almost everything, but still I'm stuck with the apple. I have a gigabyte z87x-d3h, with a 4670k.. I didn't add any graphic cart yet. What should I do? Thanks for the answers huh.. I posted to the wrong section.. Anyway, if someone has a solution, he's welcome !
×