Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About jebotebog

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATI Moblity Radeon HD 3650 on iDeneb 1.3

    I think Toshiba laptops suck,I regret the day I bought this piece of s**t.Every video I watch on my satellite p300 is pixelated,on every OS I tried,including Mac OS.Just my piece of mind...
  2. ATI Moblity Radeon HD 3650 on iDeneb 1.3

    Sound and lan are a not working atm on my iPC 10.5.6 installation,i wasnt realy trying to get it to work maybe will later, but were working on Kalyway 10.5.2! I got sound with the package Realtek Conexant audio from kalyway install disc and lan with the attached file. Marvell_88E8040T.zip
  3. ATI Moblity Radeon HD 3650 on iDeneb 1.3

    Hi, i have a Toshiba Satellite P300-1CD with mobility HD3650 DDR2 with HDMI.Tried installing ATI Mobility HD3650 test 1 on iPC 10.5.6 and I get an error System extension cannot be used(ATIRadeonX200.kext).I have installed kalyway 10.5.2 previously and the same driver package and it worked,full QE/CI.What is the problem now? thanks edit:got it working,just needed to repair permissions. But now my screen(internal laptop) is somewhat flickering and mouse is sluggish.Its killing my eyes.Whats up with that?
  4. I have successfully installed Kalyway 10.5.1 on Toshiba p100 and did the 10.5.2 update.Installed NVinject,put devid in NVDAN40Hal ,GeForce and NVDAResman kexts and got full QE/CI support.Question is why doesn't the GPU fan work?Its not working at all and GPU is overheating(works in windows).How to solve this?Tried 2.0 2.1 nvinject! Thank you very much! Toshiba P100-10P Geforce 7900 GS 512 MB C2D 2.17 GHz 2 GB 667 MHz DDR2 Conexant HD Audio -- AppleAzalia doesnt work Intel Pro Wireless 3945G -- not working Intel Pro VE 100 -- not working Kalyway 10.5.1 Kalyway 10.5.2 update Leopard Graphic Update 1.0 Update: Tried updating bios from toshiba to 4.20 but doesnt help.
  5. Toshiba Satellite p100

    Hi, I've recently installed JaS Mac Osx86 10.4.8 and updated it with 10.4.9 update for Intel.I searched everywhere and couldnt find a working solution for my GeForce Go 7900 GS 512 MB.None of the drivers I found worked for me.Every one gives me a "you must restart your computer" error at boot.My laptop is toshiba satellite p100 10p Core 2 Duo T7400,2 GB ,Intel Pro Wireless 3945, Intel® 945PM Express chipset,Conexant HD Audio...i get 1024x768 resolution.Please help me.Thanks. And my ethernet doesnt work too.