Jump to content

Chewy954

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Chewy954

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Acer 5100

    bump
  2. Acer 5100

    i get a stack error via vmware and i get it when i try to make the partition from the DVD, it sees my EXT HDD and my DVD Burner, but not my HDD, a few releases in 10.4.?? did, but didnt install properly, IE, crashed my HDD.
  3. Acer 5100

    Didn't see my hard drive , same thing happened before in 10.9.x only 1 uphuck release saw it but corrupted my HDD...
  4. Acer 5100

    Well I'm trying to install Leopard, 10.5.1 on my laptop, here are the specs: CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor TK-53(Supports SSE2 and SSE3) Ram: DDR2 PC2-4200 Video: Integrated ATI Radeon Xpress 1100 Sound: Realtek HD Audio output Motherboard: Acer Navarro Chipset: ATI Xpress 200 (RS480) Rev. 10 Southbridge: ATI SB400 Hard drive: 160gb SATA hard drive Wireless: Broadcom Thats pretty much it, any help? I tried the "Mac OS X Leopard 10.5.1 for AMD SSE2/SSE3 (32bits)" install DVD. any ideas?
  5. Out on that "dark demon" site . Has anyone gotten it to work on a single partition? Also if u didnt know there are the instructions He said it rewrites the MBR so he doesn't know about installing it on a select partition, but its possible and someone can try, so have any of you tried?
  6. XxX_OSX86 10.4.10 Install DVD

    Would this install run on a Acer Aspire 5100? Laptop
  7. XxX 10.4.10

    Would this install work on a Acer Aspire 5100 laptop? I've tried a few and none worked so far... They either didnt detect my HDD or they corrupted my MBR...
  8. OSX on Acer Aspire 5100

    I tried Mac OS X 10.4.8 [JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2].iso too :\ Still doesnt work, that one wont detect my HDD :\
  9. OSX on Acer Aspire 5100

    Has anyone gotten it to work? I used uphuck_10.4.9_1.4a I installed it, it would boot up and not pass the Darwin Version part. And when I would try to boot back to vista it would reboot and wouldnt allow it, I'm currently reinstalling Vista so I can use my laptop again for now. All I know about the laptop is what is on the page. AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-52/TL-56/TL-60, TL 50 Dual-core processing Simultaneous 32- and 64-bit Windows®-compatible support AMD PowerNow!™, AMD HyperTransport™, Enhanced Virus Protection2 and 3DNow!™ Professional technolog ATI Radeon® Xpress 1100 chipset Up to 2 GB of DDR2 533/667 MHz memory, upgradeable to 4 GB using two soDIMM modules (dual-channel support) Thanks, I really appreciate it . I know its possibly cause someone I know got it working with the same laptop, dunno what install and what not. But his wifi and sound didnt work :censored2:
×