Jump to content

rafattouqir

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About rafattouqir

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bogra,Bangladesh.
  • Interests
    Software Development, Hackintosh, Playing with Devices

Recent Profile Visitors

2,285 profile views
  1. Dear @Andrw0380 & @RehabMan, Is there any update about 10.14 mojave on our pcs ? This thread seems dead these days
  2. I've always used your repo , your scripts always worked for me. Even my previous dsdt,ssdt's were patched using your repo. I think I might revert back to your previous patch. What's your suggestion ?
  3. Hi RehabMan, Is there anything changed on your SSDT-HACK.aml ? I've used iStatMenus CPU&GPU stats in menubar it worked perfectly until we were using DSDT.aml. I've made some tests- If i use dsdt.aml it works perfectly showing cpu status,when i remove dsdt and use ssdt-hack it stops showing cpu-gpu running status on menubar. Is there any technical reason that might cause this ? Regards.
  4. Thanks @RehabMan ,Your HPRAIDInjector.kext is working
  5. Hello RehabMan , Recently I've successfully run both msata-ssd and hard-disk,In short detail,PC changes from AHCI (pci 8086,8c03) to RAID (pci 8086,282a).I've searched and found that AppleAHCIPort.kext's info.plist has pci 8086,8c03 but no 282a ,so I manually edited and added extra pci id. My point is I want to change manual kext edit to a clover patch so that i don't have to remove ssd,clone it and then plug it again , I tried few steps but I failed. Manual kext edit (Succeed): <key>Intel8SeriesAHCI</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAHCIPort</string> <key>Chipset Name</key> <string>8 Series Chipset</string> <key>IOClass</key> <string>AppleIntelPchSeriesAHCI</string> <key>IONameMatch</key> <array> <string>pci8086,8c02</string> <string>pci8086,8c03</string> <string>pci8086,9c03</string> <string>pci8086,282a</string> </array> ... </dict> Already tried clover patch-(doesn't work/failed) <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>Apple RAID Support</string> <key>Find</key> <string>pci8086,9c03</string> <key>InfoPlistPatch</key> <true/> <key>Name</key> <string>AppleAHCIPort</string> <key>Replace</key> <string>pci8086,282a</string> </dict> .... What am I missing MR.Awesome-Rehabman ? Any suggestion pls
  6. Hey @Andrw0380 , Aren't you facing any issues with shutdown/restart ? I'm facing problem,sometimes it shutdown successfully and sometimes it doesn't.
  7. You are awesome,mate. In the meantime I've been able to boot using your previous kexts using clover-boot with injected kexts option. After successful boot using your previous kexts ,everything was working except the acpibacklight.kext and graphics glich. Let me try your newer version.
  8. Hi Andrw0380 , I'm having trouble booting into El Capitan developer beta 6 - Usb installer. Used your files added all the kext to Clover/10.11 folder, created bootable usb using same procedure as i did in Yosemite. Is there any problem or any point that I was missing. I stuck at apple logo.
  9. What is the new procedure that activates imessage and facetime on osx 10.10.2~10.10.4 ? I've already followed some steps like this ,didn't work, Another steps that I've seen on insanelymac that latest procedure is to use original serial,MLB,ROM, In which case I've none so I was unable to activate imessage. Anyone activated imessage and facetime ? If so, then please share . Thanks.
  10. Hi Again Andrw0380 Got the Audio fully working using your AppleHDA on 10.10.3 , I was not rebuilding kernel cache properly. Tried and used kext utility tool and it worked. Btw how do you build cache and repair permission ?
  11. Thanks for your quick reply. Yours dsdt,ssdt,config.plist all were up n running n working on my laptop (10.10.1). I've recently fresh install 10.10.3(no beta),and now audio is not working. Rebuilding caches,repairing permission not working additional info of my IDT : IDT 92HD91BXX Device ID 111D-76E0 Subsystem ID 103C-1963 Revision 1003 Hardware ID HDAUDIO\FUNC_01&VEN_111D&DEV_76E0&SUBSYS_103C1963&REV_1003
  12. Andrw0380 This patch is same as you'd shared few weeks ago , still not working Just to mention my vanilla AppleHDA.kext version is 272.18 . I've pasted the DummyHDA to S/L/E. Still no luck .
×