Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About ikex

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. fair few problems (really long boot times, ocassionally not booting at all) with the Kalyway 10.5.2 disk idk how easy that all could be fixed (kind of new to the whole Osx on a pc thing!) Instead of messing around with it, i downloaded Zepyroths Leopard-10.5.2-AMD-EFI-Rev2 so far its definatly better (booting with no -f -s), clean run from first install :] (yet to have wireless working, or gfx, and sound is flaky) Buttt IT WORKS
  2. For some reason i couldn't get past the bootloader (kept bugging out with System config file '/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.boot.plist' not found), BUT with a usb flash device plugged in i tried booting from that which failed then moved to the next drive in the boot order (cdrom) and for some weird reason booted fine, then i booted with -x -v -f and after a long(15min) wait got to the Install screen so to sum it up, * Plug a non bootable USB flash drive in * Press esc @ bios and try and boot from the usb (make sure you have the osx disk inserted, i used kalyway 10.5.2 Intel\AMD) * It should go to cdrom after failing usb boot, then press F8 and type -v -f -x and press enter * After a 5-10 minute boot time you should have the Install screen up! (im only posting this because i couldn't find anything similar for a presario with the "com.apple.boot.plist not found" error, i hope this helps someone) thanks, ikex.