Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About PieterBu

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Problem with display installation 10.9.4

    Removed the NVDA and Geforce kexts in a virtual machine, using terminal. Now got a Mach_Kernel error while booting the installer.
  2. Problem with display installation 10.9.4

    My keyboard doesn't work in verbose single user mode. But the bootflag nv_disable=1 didn't work either.
  3. Problem with display installation 10.9.4

    Had no effect, I have also tried with ig-platform-id 0x0a260005 and 0x0a260006 but no solution,
  4. Problem with display installation 10.9.4

    I forgot to mention that, found it allready on the forum and has the same result as the picture in the first post.
  5. Problem with display installation 10.9.4

    It is compressed to a .rar because I couldn't upload the .plist file config.rar
  6. Problem with display installation 10.9.4

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>DropOEM_DSM</key> <false/> <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> <key>ReuseFFFF</key> <false/> </dict> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <true/> <key>Generate</key> <dict> <key>CStates</key> <false/> <key>PStates</key> <false/> </dict> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>-v</string> <key>DefaultVolume</key> <string>MacHDD</string> <key>Legacy</key> <string>PBR</string> <key>Log</key> <false/> <key>Secure</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> <key>XMPDetection</key> <string>Yes</string> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>FakeID</key> <dict> <key>ATI</key> <string>0x0</string> <key>IMEI</key> <string>0x0</string> <key>IntelGFX</key> <string>0x0</string> <key>LAN</key> <string>0x0</string> <key>NVidia</key> <string>0x0</string> <key>SATA</key> <string>0x0</string> <key>WIFI</key> <string>0x0</string> <key>XHCI</key> <string>0x0</string> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>FixOwnership</key> <false/> <key>Inject</key> <false/> </dict> </dict> <key>DisableDrivers</key> <array> <string>Nothing</string> </array> <key>GUI</key> <dict> <key>Hide</key> <array> <string>Windows</string> <string>BOOTX64.EFI</string> </array> <key>Language</key> <string>en:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <false/> <key>Mirror</key> <false/> <key>Speed</key> <integer>8</integer> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Legacy</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> </dict> <key>Theme</key> <string>bluemac</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <false/> <key>AsusAICPUPM</key> <true/> <key>KernelPm</key> <true/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Find</key> <data> PYUI7BA= </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> PQAAAAA= </data> </dict> <dict> <key>Find</key> <data> PYQZ1BE= </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> PYIC7BA= </data> </dict> <dict> <key>Find</key> <data> PYQI7BA= </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> PQAAAAA= </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>External icons patch</string> <key>Find</key> <data> RXh0ZXJuYWw= </data> <key>Name</key> <string>AppleAHCIPort</string> <key>Replace</key> <data> SW50ZXJuYWw= </data> </dict> </array> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>LogEveryBoot</key> <string>10</string> <key>LogLineCount</key> <integer>3000</integer> <key>MountEFI</key> <string>Yes</string> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>05/24/13</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Computer, Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>MBA61.88Z.0099.B04.1305241529</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-7DF21CB3ED6977E5</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Computer, Inc.</string> <key>BoardType</key> <integer>10</integer> <key>ChassisAssetTag</key> <string>Air-Enclosure</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Computer, Inc.</string> <key>ChassisType</key> <string>10</string> <key>Family</key> <string>MacBook Air</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Computer, Inc.</string> <key>Mobile</key> <true/> <key>ProductName</key> <string>MacBookAir6,2</string> <key>SerialNumber</key> <string>C02KR42AF5V8</string> <key>Trust</key> <false/> <key>Version</key> <string>1.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>Detect</string> <key>InjectSystemID</key> <true/> </dict> </dict> </plist> This way or should i upload a file?
  7. Problem with display installation 10.9.4

    Thanx, I use Clover 2774, which comes with Bootdisk utility. The only bootflag I use is verbose mode. I created the osx install partition on a osx mavericks virtual machine.
  8. I'm having an issue with the installation of mavericks on my Acer V5-573g laptop. As I boot into the installation my screen looks like the photo i've attached. Does anybody have a clue how to fix this? Laptop Specs: Processor Intel Core i5-4200U 1.6 GHz :: Mainboard Intel Lynx Point-LP :: Memory 8192 MB, DDR3 1600 MHz (dual channel), 2 slots occupied :: Graphics adapter Intel HD4400 NVIDIA GeForce GT 750M - 4096 MB, Core: 967 MHz, Memory: 900 MHz, DDR3, 311.41, Optimus :: Display 15.6 inch 16:9, 1920x1080 pixel, AUO12ED, IPS, glossy: no :: Harddisk Samsung Evo 250GB m-sata Seagate Momentus Thin ST500LT0 12-9WS142, 500 GB 5400 rpm :: Soundcard Realtek ALC268 HD Audio :: Connections 2 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, Audio Connections: 1x 3.5 mm stereo jack, Card Reader: SD, Sensors: Acer Converter port, Acer Converter Port (CP) :: Networking Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN (10/100/1000MBit), Azurewave Wifi + BT DSDT and kext from Kaijun https://github.com/Kaijun/Acer-V5-573G-Hackintosh