Jump to content

brockley

Just Joined
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About brockley

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Ok, so i have been searching for help with this for a while, gone through 3 or 4 installs and am finally giving in and asking for help. I have a working Jas 10.4.8 Installation. I only used the following packages: Jas 10.4.8 Intel Brother and Epson Printers Additional Essentials That is all. My system is the following: Prescot P4 2.4 1 GB RAM (2x512) Chaintech 9CJS Zenith Intel 875P w/ ICH5R EVGA GeForce 7800 GS AGP 256MB Pioneer DVR-107D DVDRW IDE1004 WDC WD300B 30 GB HD Seagate STS300622A 300 GB HD OnBoard Firewire Realtek 10/100 LAN Intel Gigabit LAN VIA Envy24 Sound (not working, no support) Buffalo WLI2-PCI-G54S Rev A1 (not working, supposedly supported) I have tried the Buffalo/Broadcom wireless workarounds to no avail. I do not even get the Airport indicator in the menu bar at the top fo the screen. Another post mentioned need Jas's wireless package but I cannot seem to find that anywhere. What do I need to do to get my wireless working? I need to get it working so I can download some stuff like Natit to be able to properly use my graphics card and other things as well as getting some software on it. I know my onboard sound is not supported so there are no worries about that, but how come my wireless card doesn't even show up under system profiler in the PCI card page? Also, how come it won't boot with USB devices attached? it just hangs at the grey apple screen, no sipping thing or anything else, but unplugged loads right up real quick? Thanks
  2. WLI2-PCI-G54S Rev A1 HELP!

    Pardon my inexperience but i have searched and am unable to find the Jas wireless package. is it on my 10.4.8 (Jas) install dvd? If not does anyone know where I can get it? Thanks
×