Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About frenchepaul

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Graphics - No GPU Power Management

    Depends on your usage really. I use my OSX partition for music production and media server. Really don't have a use for OpenCL. So in my case, that's a great compromise. But you're right, this is only a work around.
  2. Graphics - No GPU Power Management

    Back to the issue, actually I found out I have the same issue as cahhee. after a reboot if I use Quicklook my GPU freq goes up to 1GHZ and doesn't go down. However, if I reboot and try Heaven Benchmark, my GPU goes to 1.10 GHZ and goes down to 200MHZ after a few seconds... weird indeed
  3. Graphics - No GPU Power Management

    Funny thing... I mentionned earlier I had no issue... so I just switched from a GTX 650 TI Boost to a GTX 760, and now I do have the same issue... I don't really know what to make of it... EDIT : Weird, I went to take a look at my Info.plist in my AGPM and it's simply not there.. tried with chflags nohidden ./Info.plist and terminal said that they were no such files... I tried rolling back a kext which had info.plist but I got KP... Is it even suppose to work without info.plist ? Managed to roll back the kext that doesn't have the file and now my GPU core throttles down like normal. Really weird
  4. Graphics - No GPU Power Management

    Same as Cahhee 5.3.901. You can find the newer version here
  5. Graphics - No GPU Power Management

    OK. i was just throwing it out there just in case it did the trick for me
  6. Graphics - No GPU Power Management

    Have you guys consider updating HWSensor ? I did and I have no more troubles. Seems that's a bad HW reading from HWMonitor
  7. Graphical stutter opening Disk Utility

    Sandisk Extreme SSD, I did a fresh install to be sure but I got the same issue. And as I said before, it also happens while on the disk utility install menu from my USB Key...
  8. Graphical stutter opening Disk Utility

    I have the same issue with my z77x up5 th. I also noticed that the stutter occurs when in Mav installation screen on a [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] usb install. Also, I don't know if it's related but when I verify my SSD using disk utility it doesn't tell me when it's done It just goes Verifying volume “OS X” Checking file system Checking Journaled HFS Plus volume. Checking multi-linked files. Checking volume information. and just stops afterward, sometimes it stops at the 2nd line. Seems to be more like a bug cause I don't get any error in console