Jump to content
InsanelyMac Forum

lordbath

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

About lordbath

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. lordbath

    backing up apps

    hello, i've recently updated to 3.0, everything is working fine except for the fact that i'm unable to backup nor install new apps through itunes. every time is asks for authorization. for some strange reason i'm unable to authorize nor deauthorize ma lappy, every time i get an unknown error -50. it's been like that for a week now, i've tried numerous solutions but to no avail. hence my question, is there any other way of backing up apps on iphone or touch then itunes? let me just say that i'm on mac. thx
  2. hello, i've never had any of the below mentioned issues, i restored Leopard from a disk image and since then it has been like the biggest calamity! nothing is working like it is supposed to.: 1.safari hangs/freezes 2.copying files from one location to another causes instant freezes, hangs, the hdd light stays on for like 20 or more seconds but copying is not preceding. 3.random freezes/hangs without any obvious reasons at first i thought that it was the fault of safari but the freezes happen even when safari is not launched i don't know what's going on, the disk image i restored from has been used on numerous occasions, and it has never caused any problems. pls help
  3. hello, is there any alternative for ralink wireless usb utility, as this one is really slow and buggy? thx
  4. i was trying to install winxp, and then the winxp installer asked me to make te leo partition inactive in order to preceede with the installation. then the installation was completed i booted into winxp did my thing. when i tried to boot back into leopard all i got were instants restarts just after the POST. then i decided to boot the kalyway dvd and see if the leo partition was broken and needed to be repaired. to my surprise the disk utility showed me that leo partition was all greyed out and the file system is linux which is not true because gparted shows this partition as hfs+. pls help me so i can boot in leo marking this partition bootable in gparted does not help, pls help all my important data is on that partition:(
  5. lordbath

    Calling VAIO Owners with NVIDIA 7600 GO graphics

    From what I can see,this solution works for the vaio laptop model vgn-ar31 with gf 7400go, so my question is, should this actually work with vgn-ar41L?? I should probably mention that vgn-ar41L has a mobile version of 8400gt. I'm waiting for a response so i can start messing with my lappy. BTW this could be the happiest day of my life
  6. lordbath

    AppleSMBIOSEFI for Tiger and Leopard

    hi, do i still need to have smbiosenabler.kext installed along with this smbios.kext? thx
  7. lordbath

    Version 1.4.5 beta out now

    hello, can somebody please tell me or point me in the right direction how to create custom Ptables? thx
  8. lordbath

    Version 1.4.5 beta out now

    hello, this is what i get from terminal: sysctl kern | grep throttle kern.exec: unknown type returned kern.cputhrottle_curfreq: 1067 kern.cputhrottle_curvolt: 1068 kern.cputhrottle_freqs: 800 1067 1333 1733 kern.cputhrottle_factoryvolts: 716 780 860 1084 kern.cputhrottle_ctl: 1559 kern.cputhrottle_auto: 1 kern.cputhrottle_targetload: 30 even though it says that my cpu can be set to 800, it never gets there. is there any way to force the cpu to be set to 800?? would this require setting custom values in the PStateTable?? thx
  9. this is just the follow-up regarding the issues i'm facing. well, booting in the -s mode doesn't do much as my laptop freezes instantly once the kext is loaded. i've tried loading the kext manually as well as automatically. neither one of the options seem to make any difference. what's really weird is that the previous kexts beginning from version 1.0 up to 1.19 are working just fine, though 1.20 and onward versions freeze my laptop momentarily. just to let u know my specs. it's a vaio laptop with Core 2 duo @1.8 is there is anything to help u resolve this problem pls let me know. thx this what i managed to get from the console once the kext loaded and then froze: 12/7/08 8:43:23 AM loginwindow[25] Login Window Started Security Agent 12/7/08 8:43:23 AM SecurityAgent[99] User info context values set for 12/7/08 8:43:24 AM SecurityAgent[99] Login Window done 12/7/08 8:43:24 AM loginwindow[25] Login Window - Returned from Security Agent 12/7/08 8:43:25 AM com.apple.launchd[1] (com.apple.UserEventAgent-LoginWindow[95]) Exited: Terminated 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Initialization : Probe 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] A/C Power Disconnected 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Found 2 I/O Kit CPU's and 2 ACPI CPU's 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Your CPU supports constant TSC but only in C0 and C1, you should disable C2+ states 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Intel 06000925 06170925 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU Hardware Driver Setup Complete 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Initialization : Start 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Attempting BIOS control handover 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: GenericCPUPowerManagement.kext 1.1.2 (Debug) Dec 6 2008 01:21:25 [1050] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: © 2008 Superhai, All Rights Reserved 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] P-State 0: 1800 MHz [09-00] - 1175 mV [25] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] P-State 1: 1600 MHz [08-00] - 1137 mV [22] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] P-State 2: 1400 MHz [07-00] - 1112 mV [20] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] P-State 3: 1200 MHz [06-00] - 1087 mV [1E] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] P-State 4: 1000 MHz [8A-00] - 1050 mV [1B] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] P-State 5: 0800 MHz [88-00] - 1025 mV [19] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] P-State 6: 0600 MHz [86-00] - 1000 mV [17] 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0: CTL 0925 TR 039 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1: CTL 0925 TR 037 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Last loop used 0 us 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0 load 0336 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1 load 0296 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] AutoThrottle - from 0 to 1 - Requesting 0822 12/7/08 8:44:39 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] AutoThrottle - from 0 to 1 - Requesting 0822 12/7/08 8:44:42 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Last loop used 210 us 12/7/08 8:44:42 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0 load 0620 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:42 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1 load 0548 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:44 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Last loop used 126 us 12/7/08 8:44:44 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0 load 0777 P-State 1 (exact) and frequency 1600 12/7/08 8:44:44 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1 load 0341 P-State 1 (exact) and frequency 1600 12/7/08 8:44:44 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] AutoThrottle - from 1 to 0 - Requesting 0925 12/7/08 8:44:44 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] AutoThrottle - from 1 to 2 - Requesting 0720 12/7/08 8:44:46 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Last loop used 205 us 12/7/08 8:44:46 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0 load 0526 P-State 1 (exact) and frequency 1600 12/7/08 8:44:46 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1 load 0565 P-State 1 (exact) and frequency 1600 12/7/08 8:44:48 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Last loop used 117 us 12/7/08 8:44:48 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0 load 0617 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:48 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1 load 0471 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:50 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Last loop used 114 us 12/7/08 8:44:50 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0 load 0622 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:50 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1 load 0408 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:52 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] Last loop used 115 us 12/7/08 8:44:52 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 0 load 0357 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:44:52 AM kernel GenericCPUPowerManagement: [Debug] CPU 1 load 0753 P-State 0 (exact) and frequency 1800 12/7/08 8:48:00 AM loginwindow[23] Login Window Started Security Agent 12/7/08 8:48:03 AM SecurityAgent[88] Showing Login Window 12/7/08 8:48:06 AM SecurityAgent[88] User info context values set for LordBath 12/7/08 8:48:06 AM SecurityAgent[88] Login Window done 12/7/08 8:48:06 AM loginwindow[23] Login Window - Returned from Security Agent 12/7/08 8:48:07 AM com.apple.launchd[1] (com.apple.UserEventAgent-LoginWindow[84]) Exited: Terminated 12/7/08 8:48:20 AM Finder[108] [QL ERROR] Generator database update takes too long... we will use what we currently have
  10. ok, Superhaia i did just like u toldme to do, i booted in the -s mode and loaded the kext but again as soon as i loaded the kext the system froze instantly, from the above posts i see that some other people are facing the same issue. i realize that in order to help us u need some debug info. pls tell me what i can do to help u resolve this issue? thx
  11. lordbath

    Fans control

    hello, are there any kexts responsible for the speed of fans on our hackintoshes? or is it possible to manually control the speed of the fans? thx
  12. ok even with the newest version of this kext, the system freezes momentarily once the kext is installed. then i have to do a hard restart and then it freezes again either at the boot or 3-4 sec once the system is loaded. there are no panic messages or kps. can u pls tell me what i should do to fix it?
  13. hello, i don't know what's going on but with the new kext (the previous ones up to 1.19 used to work just fine) my lappy freezes at booting, or boots and then freezes after just 2 seconds. when i remove the kext everything returns back to normal. one time i was able to write down the message that showed up during booting i'm not sure if it has something to do with the freezing anomaly: your cpu supports only constant TSC but only in C0 and C1 will attempt to disable C2+ ststes if u need any more info let me know pls help
  14. lordbath

    DSDT Patcher

    here is the debug folder, the patcher doesnt work unless i force it to create the file, and even then i get 201 errors. if anybody can, pls have a look and help me install this patch. thx LordBath.tar
  15. can anybody pls help me, i'm unable to reach speeds below 1Ghz. my cpu is t7100 @1.8Ghz. most of the time it is stuck at 1200Ghz. "CPU Status" = {"Auto Throttle"=Yes,"Load"=0x28,"Temperature"=0x37,"Current profile"=0x1,"High jump"=0x258,"Voltage"=0x3e8,"Timer"=0xfa,"Low jump"=0x96,"Frequency"=0x4b0,"Kext Timer"=0x293b,"Kext Online"=Yes,"Current state"=0x1,"Voltage ID"=0x17,"Frequency ID"=0x6} "CPU Init" = {"CTL max"=0x925,"FSB frequency min"=0x190,"Signature"=0x6fd,"FSB frequency max"=0x320,"CTL min"=0x8613,"Kext unlock"=No,"Kext version"=0x10013,"Brand string"="Intel® Core2 Duo CPU T7100 @ 1.80GHz","Voltage max"=0x497,"Frequency min"=0x258,"Frequency max"=0x708,"Voltage min"=0x3b6} thx
×