Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Sandman

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello, I was hoping someone could point me in the correct direction. I've been having huge troubles getting my ios app (xcode 5 ios7 sdk) communicating with my php. It is only a signup form being posted to a php to then be stored on a mysql(so nothing special). I have sucessfully completed my Android app and am hoping to rewrite it for ios yet I've spent the last 5 days failing to get past the http post issue I feel like I've followed every tutorial than google indexes to no avail. Now in my Android app I've used the basicnamevaluepairs to create an array to be sent. Java Which posts this and recieves a reply from a php that just prints the input as reply; Now when I do it in ios I send exactly the same array (string) but I have a few things returned that are different; XCODE CODE This gets declined each time saying params are not filled in yet nslog says they are. Sorry for the wall of text. I am literally at my wits end Is it an issue at server side with the [ACCEPT_ENCODING] =? gzip, deflate ? other than the remote port being different I cannot see the issue (presume thats down to me using a vm whilst waiting for my hackingtosh bits to show up). Any ideas? I will worship anyone who can help me EDIT: I should add I have also attempted using NSDictionary with obejectsandkeys to the same effect.