Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About xadikx123

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 12/03/1992

Profile Information

  • Gender
  1. Dell dimension 5150 10.6.7 to 10.6.8

    Solution 1.Remove or delete "caches folder" on sytem/library 2.Run Disk Utility and click Repaired disk permissions 3.Restart or reboot 4.BackUp AppleACPIPlatform.kext & IOPCIFamily.kext on system/library/extensions folder 5.BackUp IOUSBFamily.kext & IOUSBMasstroageClass.kext on system/library/extensions folder 6.Run 10.6.8 ComboUpdate>wait to finish>Don't Restart or Reboot Computer 7.Install AppleACPIPlatform.kext, IOPCIFamily.kext, IOUSBFamily.kext & IOUSBMasstroageClass.kext (U BackUp) with "kext Utility"
  2. Hi all ? I'm new here, but have question. I have installed iAtkos s3v2 (10.6.3) and after install update it to 10.6.7(use combo), after I download all kexts i need and now my pc run's perfect on 10.6.7. But i want to update it to 10.6.8 question is how to do it, to don't miss kext's installed before and to don't have kernel panic ? My pc: Dell Dimension 5150 P4 2.8 ghz 4 gb ddr2 Ati Radeon hd 5450 1 GB ddr3 (full working QE/CI) (pci-i) Audio pci cmi8736. Lan tp-link (pci) P.S. Can anyone tell if its possible to run 10.7+ on my pc?
  3. blue screen ?

    Gringo Vermelho Ok i will. "Make sure you are booting in 32 bit mode. " Then i run in x32 its the same. "xadix: (again) try using the monitor output closest to the motherboard. Use an adapter if you have to." If i use VGA modul to connect monitor it show's me only blue screen in starup and i used DVI with adapter and its run good. But i still have this lag... Sry for stupid questions, but I'm using hackintosh not a long time )
  4. blue screen ?

    Hi ! Then i am working, or surfing the net, on one second all of my app's are closing. and appears a blue screen for second (like then i am booting OSX), some one know why? and how to fix it ? (and my video cant recognize my monitor (screen)) iAtkos 10.6.3 Dell 5150 Pentium D 2.8 gf 7600 gs 512 mb 4 GB ddr2 hdd 500 + hdd 80 (sata) Ide DVD rom monitor LG
  5. VX3000

    Hi guys ! I read in forum alot of vx3000 running on snow leopard. My current ver. is 10.6.3 (iAtkos) and i understood that i need AnyiSightCam.kext_V2, but i can't find it, if some one have it or can tell me how can i run my webcam, welcome) Thanks
  6. Geforce 7600 gs 512 mb pci e

    Just installed iAtkos 10.6.3 and it worked with Nativ QE\CI enable
  7. What kernel you choosed before install ?
  8. Can't play ches

    Hi to All, i installed iAtkos 10.6.3 it run good, but i can't play chess (panic), and some times my desktop refreshing (diasapier and apier for second) Dell dimension 5150 Pentium D GeForce 7600 gs 512 + Nativ WiFi PCI adapter Asus N10 Sound CMI8738 Intel pro100\Ve (cant run it at all) 2 Sata Hdd 1-st MacOS 2-nd Win7 Bootloader Chameleon RC5
  9. 10.6 dont boot

    Pentium D I installed iAtkos 10.6.3 and it work fine ) ty
  10. 10.6 dont boot

    Now i installed iatkos s3 with no kexts, and its dont boot, in chameleon i am rebooted all the time... Anyone know why.?
  11. 10.6 dont boot

    I used -v and -v -f and -v-x all but dont boot...
  12. 10.6 dont boot

    Hi my hardware is dell dimension 5150 with geforce 7600gs 512, i installed a 10.6.2 hazard but on first boot it shows this, and dont boot up, sone one help me to run this os, ty P.s. Also inwas trying to install 10.6.6i hazard, but dvd dont boot, just reboot pc, dont know why...
  13. Geforce 7600 gs 512 mb pci e

    Here it is
  14. Geforce 7600 gs 512 mb pci e

    Sry but where i can see this information ? Cose i am new in hackintosh, and i. Cant fint com.apple.boot.plst in sysconfig.
  15. Geforce 7600 gs 512 mb pci e

    I tryed this but dont work for me...