Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About GlenniBoy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey Guys, I have a problem: My Hackintosh works just perfect, it's running Mavericks and Clover as first stage Bootloader. But i have one problem with Clover: When changing some settings in the config.plist(C3Latency,GeneratePStates,GenerateCStates,EnableC2,EnableISS,DropOemSSDT), they're not changed in Bootloader menu, so i have to change them manually before booting EVERY time! Everything else is available, like the PatchAPIC, QPI, Turbo settings, but not this important things. I already looked at some pictures where everything is set, but mine looks just the same o.O I repair the permissions every time and the other settings are loaded correctly, so it can't rely on wrong file or so. I have to use things, because with them, i have fully working, perfect hackintosh! Here's my plist: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Timeout</key> <integer>3</integer> <key>Theme</key> <string>bootcamp</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <true/> <key>Speed</key> <integer>5</integer> <key>Mirror</key> <false/> <key>DoubleClick</key> <integer>500</integer> </dict> <key>Hide</key> <array> <string>Legacy HD3</string> <string>Legacy HD4</string> </array> </dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DropOemSSDT</key> <true/> <key>C3Latency</key> <string>0x00FA</string> <key>GenerateCStates</key> <true/> <key>GeneratePStates</key> <true/> <key>PatchAPIC</key> <true/> <key>EnableC6</key> <false/> <key>EnableC4</key> <false/> <key>EnableC2</key> <true/> <key>EnableISS</key> <true/> <key>smartUPS</key> <true/> </dict> <key>CPU</key> <dict> <key>Turbo</key> <string>Yes</string> <key>QPI</key> <integer>5332</integer> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>GraphicsInjector</key> <string>Yes</string> <key>PatchVBios</key> <true/> </dict> <key>PCI</key> <dict> <key>PCIRootUID</key> <string>1</string> <key>StringInjector</key> <string>No</string> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>MLB</key> <string>YM457238B48393R</string> <key>ROM</key> <data>1d7d9f7e</data> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>05/03/10</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>MP31.88Z.006C.B05.0802291410</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-********</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardSerialNumber</key> <string>*****************</string> <key>Family</key> <string>MacPro</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ProductName</key> <string>MacPro3,1</string> <key>SerialNumber</key> <string>***********</string> <key>SmUUID</key> <string>*******-****-***-******</string> <key>Version</key> <string>3.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectSystemID</key> <string>Yes</string> <key>boot-args</key> <string></string> <key>prev-lang:kbd</key> <string>ge:0</string> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>LegacyBoot</key> <string>LegacyBiosDefault</string> <key>DefaultVolume</key> <string>Macintosh HD</string> <key>Timeout</key> <integer>3</integer> </dict> </dict> </plist> Here's my boot menu: Can you please help me? I really don't know what to do! Thanks, Glenn