Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About ThoWi

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. Mouse Pointer bouncing back to 0,0 problem... I have a problem with my mouse pointer always bouncing back to 0,0 into the left upper corner of the screen. I am using a Microsoft Optical Wireless Mouse 2.0 and a PS/2 mouse as well... both are recognised well but when moving the pointer it instantly bounces back into the upper left corner... Now here comes the funny thing: This problem was not always here... it is here again after everything has worked well for me before... Actually the problem reappeared for me after succesfully setting up the GRUB bootloader for OS X. The first time I had this problem was when I tried to install OS X the first time from the installer on the OS X disk. Very strange thing is that on another install on the same system (I reinstalled OS X) the problem was not present and everything worked out pretty well (without changing anything). The mouse and keyboard was working well (after I did the repair permissions fix). I also installed the Microsoft drivers and everything was still working. And so it did until now... but suddenly the bouncing mouse was back on my system (after configuring grub to boot OS X exactly ... but I don't know if there is any connection). Does anyone have any experience with this??