Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About rhys216

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Clover test and patches for Polaris GPU

    Could you please share the bios file.
  2. Clover test and patches for Polaris GPU

    I'd be interested to know which bios was used as well. Already flashed an overclock on my 480.
  3. AMD Polaris IDs on Sierra / High Sierra

    Not for me on Gigabyte z170
  4. RX480 on Sierra now recognized.

    gigamaxx can you tell us if you are getting acceleration working with reference design version?
  5. Me to. But now that I'm used to it I prefer it now.
  6. Update: Using clover. Yosemite 10.10.1 working flawlessly. imessage, facetime, handoff all playing nicely with itoys. Native AC Wifi + Bluetooth all working flawlessly as well.
  7. OOB hackintosh support was the talk of the town... http://www.macobserver.com/tmo/cool_stuff_found/post/projectq-motherboard-promises-out-of-the-box-hackintosh-support No offence King, but I have been reading forums for a while trying to resolve facetime issues etc. People it seems are getting sick of you calling people noobs or stupid (even if they are). It's like you have some kind inferiority complex and you want people to know just how clever you are. ***claps*** Clearly you are a little behind the curve even pointing me to the wiki page, either that or you just wanted me to run around the houses for a fix that wasn't even going to work. I do actually have allot of respect for the time and effort the developers have put into this, but that doesn't change the fact 99.99999% of folks are better off with a real mac. The user experience of trying to get by with this hack and using a real rmbp is night and day. I wouldn't be scouring the internet for facetime fixes for a start. Hopefully now you are retired we'l get an updated bios once the smarter Dev's have worked out a fix for Apples serial algorithms etc..
  8. People with real lives and real work to do, don't have time to sort through all this {censored}, wish I would have known how much headache this board was going to be before getting it. Would be using a nice imac right now. I don't have anymore issues except imessage & facetime. The rest wasn't really pebkac, bios upgrades shouldn't really kill off GPU support on a board that is advertised as a OOB hackintosh as well as one bios working with DP and another not working. It doesn't make sense to me.
  9. The first section with the sudo commands doesn't work from the wiki. Maybe it has something to do with what Tonymac has said. Apparently ROM needs to be legit but the sudo commands I've been doing don't stick. "As of mid November 2014 it would appear that Apple have once again updated their authentication and verification processes on their backend servers. If iMessage is still working for you DO NOT LOG-OUT or perform any operation that will cause a logout such as a OS update .... etc." Also can't find this OZ folder? Would love to just be able to mount an efi partition, find the defualt.plist and add in the correct values. Oz probably does do some wonderful things, but the rest leaves allot to be desired. This board shouldn't have been advertised as OOB hackintosh support because it isn't. First QUO are literally the worst company ever to deal with if you are not based in US and have RMA. With every firmware update something breaks. -Some firmware won't enable displayport during bios. Need to move TV just to edit bios. -Sound never used to work OOB -Was using 7870 just fine. Updated bios, suddenly the card would no longer work, switched card to gtx 780. -Update bios to 1479 and upgrade to 10.10, facetime imessage all broken. - Many many wasted hours trying to fix stuff The moral of the story. Just get a real mac because this is all just a waste of life.
  10. King.. I don't know what has happened to you lately. I remember a time when you were very helpful, now it seems you just want to make people feel retarded. I'm sorry but I'm a noob at all this (even just using macs) and need things explained in plain english. Can someone who knows how to fix the imessage/facetime verification and who is actually helpful, please explain how to fix the issue, or at least a work around. I know I'm not the only one here having trouble getting facetime etc working...
  11. Hello everyone, I need help. I can't get imessage and facetime working with bios 1479. It seems no matter what I try I cannot get Nvram settings to save. So I was thinking of installing clover and maybe somehow using the kexts/drivers etc. from 1479. I was thinking at least this way I will be able to add the serials from my real mac (to sm bios?) to get facetime working. Can any advise how I should proceed and how I can extract the kexts from 1479 to use in clover? Many thanks Rhys
  12. That's great to know. is facetime and imessage working for you
  13. ^^^ Thanks Yes it has kept working after numerous reboots. With 894 facetime etc. all worked ok with yosemite until I moved back to 10.9 with time machine. One interesting thing, I used imessage debug (V2), and after I reflashed the bios, the NVRAM/ROM had different serials. I guess this is why it started working ok again. If anyone know how I can access the defaults.plist or any other work around I would be very grateful. I'm hoping a new bios may fix these issues with yosemite. Ps On 894 bios, 10.10 installed fine, but now 10.10.1 won't install at all. Not sure what happens with 1479 though... recently ordered one of these http://www.ebay.co.uk/itm/131343121358?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT And these. http://www.ebay.co.uk/itm/201204735311?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Should have native bluetooth & AC wifi speed. Using natively supported bluetooth etc cut's out allot of issues.
  14. To update the above post. I reflashed bios to 894 and now imessage and facetime etc are all working again. Weird.