Jump to content
InsanelyMac Forum

JohnSmith41

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About JohnSmith41

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. So I just recently set up my laptop running El Capitan, with a few problems I was hoping I could get help with. Firstly, the CMD key seems to be bound to Alt instead of the Windows key. This is a very minor thing, but it bugs me when I reach for the Windows key instead of Alt, and end up doing something entirely different. Secondly, I have to boot with the following flags, otherwise I get an instant reboot at "DSMOS has arrived" nv_disable=1 dart=0 GraphicsEnabler=No Intel=Yes InjectEDID=true -f This works fine, and I can use the computer, but there is no blended dock or Finder, and I have some flickering going on when windows update their contents. Can someone help me get the graphics acceleration working? This laptop also has an Nvidia GeForce 820M, but it's tacked on to the Intel card in some way that probably doesn't work with Mac, so if that can't be fixed, that's fine. Thanks in advanced!
  2. When I boot Clover and try to boot up my Mac OS X 10.8 Install USB, my system immediately reboots at the Apple logo. When I boot, it reboots after the "Root Device UUID is". Is there a way to fix this?
  3. I have no idea what IDE controller I am using, nor where to get the controller... Oh ok, I thought it would be easier for you to speak your own language, but I do speak English, I could use Google Translate... The mach_kernel error was when trying to use a Chameleon Boot flash drive and a 80GB HD in a USB hard drive adapter, it's fixed by installing Chameleon to the drive itself.
  4. I followed the guide you PM'd me. By the way, you can speak your native language here if you want, I have Google Translate to help me, so no worries!
  5. I am not using ML, but SL. I used "-x -v -f GraphicsEnabler = yes" to boot into setup, but from there, I can't see any options for my internal harddrives. I can install to the usb HD, but Chameleon does not show the USB drive, or throws "/mach_kernel not found".
  6. Hi everyone, I (sorta) got the Mac Installation working, but new problem. I see no option for RAID or AHCI in BIOS, and Mac doesn't show my 80GB or my 500GB drives... Can someone help me? I still need to run the server software on a Mac when nobody around here has a Mac... Edit: I tried putting my 80GB in a harddrive reader, and it installed fine, but won't boot...
  7. I didn't know .raw was a bootable... I would greatly appreciate it, as I tried burning a iAtkos disk and booting into it on a different comp, to no prevail. Also, how do I use it? Thanks! I don't read stuff anymore apparently... Anyway, is this iAtkos, or do I need a bootloader?
  8. Sorry for my last post, which I had deleted. I now want to retry. I have a Dell Latitude D410, with a 80 GB drive, a Microcenter 8 GB, and an iAktos S3. I do not want Mountain Lion or anything newer, Snow Leopard is the one I am mostly used to. I put it on a flash drive using Leopard HD install helper, but it just says "Loading Darwin/x86", and then goes to a black screen (no text). I am not using a bootloader (none support USB AND work with just Windows 7), and I really need help!
  9. Please go to tonymacx86 for these questions, as InsanelyMac does not support i B o o t, changing i B o o t to [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]...
×