Jump to content

Patrick

Just Joined
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Patrick

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • MSN
    icq97373799@hotmail.com
  • Website URL
    http://gallery.quaedackers.homeip.net
  • ICQ
    97373799
  • Yahoo
    someone_intrance

Profile Information

  • Location
    Berg en Terblijt, Limburg, Europe
  1. My 3 desktops (1 is the newest, 2 is the midle, 3 is the oldest): (i don't have thumbs for those desktops, so you have to click on the links ) http://home.planet.nl/~quaed152/macosx_20051122.jpg http://home.planet.nl/~quaed152/screenshot1.png http://home.planet.nl/~quaed152/Picture%201.png
  2. Patrick

    x86 Xbench Results Thread

    Previous X-Bench result: 11.77 Result AFTER 10.4.1 -> 10.4.3 patch: 19.84 improvement of 68,6% My system's Hardware: CPU: Pentium 4 1.5 GHz @ 1.75GHz (no SSE3) Mainboard: Albatron 845PE Memory: 512Mb PC2700 (2x256Mb modules) Harddisk: an old 12.7Gb ATA Graphics: VESA 3.0 compatible, Asus 7100 32Mb (nVidea MX400) Network: buildin 3com does not work but it is shown in the list, card in PCI3 works (unknown type) Sound: AC97 (onboard) works, Soundblaster Live! 5.1 does not work Extra: extra ATA controllor not found Real Magic Hollywood + MPEG2 decodercard not found I used the SSE3 -> SSE2 patch. I can't set the screen's resolution to anything higher then 1024x768, because the screen I get when I set it at 1280x1024 will be in grayscale. Even if I specify the colordepth (x32 or x24) it's still in grayscale. Also specifying a refreshrate (@75) won't help. xbench_results_patrick_with_patch__no_disk_.txt
  3. Patrick

    x86 Xbench Results Thread

    Results 11.77 System Info Xbench Version 1.2 System Version 10.4.1 (8B1025) Physical RAM 512 MB Drive Type Maxtor 91360D8 CPU Test 9.11 GCD Loop 46.13 2.43 Mops/sec Floating Point Basic 42.99 1.02 Gflop/sec vecLib FFT 2.80 92.23 Mflop/sec Floating Point Library 27.47 4.78 Mops/sec Thread Test 32.75 Computation 24.28 491.86 Kops/sec, 4 threads Lock Contention 50.31 2.16 Mlocks/sec, 4 threads Memory Test 28.19 System 20.92 Allocate 50.62 185.88 Kalloc/sec Fill 14.63 711.36 MB/sec Copy 18.08 373.41 MB/sec Stream 43.22 Copy 41.38 854.73 MB/sec Scale 41.14 849.93 MB/sec Add 45.69 973.35 MB/sec Triad 45.08 964.34 MB/sec Quartz Graphics Test 20.07 Line 22.55 1.50 Klines/sec [50% alpha] Rectangle 14.37 4.29 Krects/sec [50% alpha] Circle 18.32 1.49 Kcircles/sec [50% alpha] Bezier 36.48 920.01 beziers/sec [50% alpha] Text 18.77 1.17 Kchars/sec OpenGL Graphics Test 17.28 Spinning Squares 17.28 21.92 frames/sec User Interface Test 8.21 Elements 8.21 37.66 refresh/sec Disk Test 5.28 Sequential 3.72 Uncached Write 2.81 1.72 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 3.45 1.95 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 6.07 1.78 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 3.78 1.90 MB/sec [256K blocks] Random 9.11 Uncached Write 6.71 0.71 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 6.05 1.94 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 48.03 0.34 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 9.65 1.79 MB/sec [256K blocks] My system's Hardware: CPU: Pentium 4 1.5 GHz @ 1.75GHz (no SSE3) Mainboard: Albatron 845PE Memory: 512Mb PC2700 (2x256Mb modules) Harddisk: an old 12.7Gb ATA Graphics: VESA 3.0 compatible, Asus 7100 32Mb (nVidea MX400) Network: buildin 3com does not work but it is shown in the list, card in PCI3 works (unknown type) Sound: AC97 (onboard) works, Soundblaster Live! 5.1 does not work Extra: extra ATA controllor not found Real Magic Hollywood + MPEG2 decodercard not found DVD+RW (Nec) not recognised as burner I used the SSE3 -> SSE2 patch. I can't set the screen's resolution to anything higher then 1024x768, because the screen I get when I set it at 1280x1024 will be in grayscale. Even if I specify the colordepth (x32 or x24) it's still in grayscale. Also specifying a refreshrate (@75) won't help. xbench_results_patrick.txt
×