Jump to content
InsanelyMac Forum

Vanilla

Members
  • Content count

    95
  • Joined

  • Last visited

About Vanilla

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I'm looking for some help with my install. I have been able to install vanilla Snow on my SATA hd. Then I install Chameleon, put my kexts in Extra, and reboot. No matter what I try, I always get the boot0: error. This is a 1 TB SATA drive with no other partitions. The bios is correct. Asus p5ld2 MB. I have tried making the partition active with fdisk. Makes no difference. Any other ideas? Thanks in advance! -Brian
  2. Installed the chameleon 4 package, put my kexts in the extra folder. Rebooted: boot0: error. What now?
  3. Okay, so I got the chameleon 4 installer pkg. Should I install that first and then use kext utility to install my kexts on at a time? Anything else? Thanks for any help!
  4. I have been trying to get Snow Leo installed with Empire EFI. I am able to boot and install Snow from the retail DVD. When I boot from the Empire disc into Snow, I don't know what to do next. I have a set of kexts, and a dsdt.aml for my motherboard on a usb stick. I don't know how to install the kexts or the dsdt. Then, how do I install chameleon?? Is there a simple .pkg installer of that? Thanks for any help. My hardware is an ASUS p5ld2 with a single SATA HD and 8800GT. -Brian
  5. Vanilla

    nVidia 9800 GT 1GB DDR3

    Koko, I just installed the 9800 GT in my Hack. First, I did a clean install of the new iatkos, all vanilla. No graphics selections at all. Then I updated the system with software update. Then I download osx86tool. Ran it, installed pciutils, then imported graphics strings to boot.plist. Reboot and you're all set! Let me know if you have trouble. -v
×