Jump to content

zerokool75

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

About zerokool75

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    USA
  1. zerokool75

    yosemite kext's problem

    thank you very much. Now is working like a pro.
  2. zerokool75

    yosemite kext's problem

    Hello to all here! Sorry for my english. I just installed Yosemite with Efi clover mode. All was good, but when first installed the sound kext for sound blaster and Realtek RTL8111 kext. in the first boot all work fine, after that they don't work anymore. i fixed permission but nothing. I have mavericks in the other partition and works fine, just in Yosemite that kext doesn't work. Mobo: Gigabyte B85 Serie sound blaster: kX SB0610 10k2 Realtek 8168/8101E Gigabit Ethernet: NVIDIA GeForce GTX 650 Intel Core i3 3.59 GHz hope someone help me!
  3. zerokool75

    Editing custom personalities for ATI Radeon HD[45]xx

    ATI FRAME BUFFER Hello! I have an Ati Firepro V4800. I was told I have to add ( Vendor: ATI (0x1002) , and (Device ID: 0x68c8) so I did. Work better but the video are very slow in full screen. I don't know how to add the right frame buffer to my card. Could some one tell what I have to do with this. Here is what I have until now. Thank you in advance! ATI Radeon HD 5000: Chipset Model: ATI Radeon HD 5000 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x68c8 Revision ID: 0x0000 Displays: VX2450 SERIES: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Display Serial Number: S4Z111500168 Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes
  4. Hello! I have an Ati Firepro V4800. I was told I have to add ( Vendor: ATI (0x1002) , and (Device ID: 0x68c8) so I did. Work better but the video are very slow in full screen. I don't know how to add the right frame buffer to my card. Could some one tell what I have to do with this. Here is what I have until now. Thank you in advance! ATI Radeon HD 5000: Chipset Model: ATI Radeon HD 5000 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x68c8 Revision ID: 0x0000 Displays: VX2450 SERIES: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Display Serial Number: S4Z111500168 Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes
  5. I patched de Bios*, Also installed Mavericks 10.9.1 with myhack. I can boot with safe mode (-x). Also, The partition in NTFS in the HDD is not mounted and I try to mount the partition, but the diskutil give me an error. Repair Permission is disable. I need the kext for the mobo. How I could boot normaly, no in safe mode?? Someone can help me please? INTEL: i3-4340 lga-1150 MEM: 8 GIGA DUAL CRUCIAL 12800 INTEL GRAPH HD4600 or ATI FIREPRO V4800 HDD: 1 TB SOUND: SOUND BLASTER 4 (I used Kext from Eugenio website, they work the fisrt time before I made a clean Install, but now they dont wanted to load. Any help here?????
  6. Hello good people of this website. I would like to know if I still have to patch the bios in order to install maverick on my mobo: MSI Z87-G41. Could someone explain how to do it please. INTEL: i3-4340 lga-1150 MEM: 8 GIGA DUAL CRUCIAL 12800 INTEL GRAPH HD4600 HDD: 1 TB SOUND: SOUND BLASTER 4. I already patched the Bios with PmPatch Thank you!
  7. zerokool75

    Ati Firepro v4800 Help

    Hi, and thanks for the info. I installed as you said and now is recognized as firepro v4800. But the video is so slow, when I try to see a video on youtube is very slow. I installed flash player and all updates. any help?
  8. zerokool75

    SOUND BLASTER KEXT ERROR NO LOADING

    thank you. I have it installed and working the first time I found the kext, the problem was that I did a clean installation but now they doesnt work any more. I have it in mavericks, the same I installed before. you can check the log file and see the error there. thank you again for your quick response and patience.
  9. zerokool75

    SOUND BLASTER KEXT ERROR NO LOADING

    ok, thanks. What about the help for the kext?
  10. zerokool75

    SOUND BLASTER KEXT ERROR NO LOADING

    I know., but my keyboard doesn't get the command for any reason!
  11. zerokool75

    SOUND BLASTER KEXT ERROR NO LOADING

    Hello! I'm a little new in this of mackintosh, The other day I installed kext for a sound blaster audigy 4, then I made a clean installation, the other one had problems. Now I'm trying to install again the kext, but now isn't working. I have a log installation. Maybe someone can help me. The kext doesn't load. Specs: CPU: AMD FX4100 MOBO: Asrock 970DE3/U3S3 GPU: ATI Firepro v4800 ID vendor: 0x00081102 SOUND: Sound Blaster Audigy 4 MEMORY: 2x4GB I have some pic. Thank you all of you for your support! Installer Log 26-Feb-2014.txt
  12. zerokool75

    Ati Firepro v4800 Help

    Thank you for all the information. I could install the Firepro, but when starting up the pc comes the screw up graphics. I can go on just with the -x, when the pc starts Its come with the Grey and only work if I turn on the tv to see what is going on. from there I can switch to the monitor. I dont know what to do to put the graphic card to work directly with the monitor, instead of the TV. I will post some pic maybe you can help me. Thank you for your support. another problem is that I have windows in another HDD, but whe the OS starts bring a massage errror. that the disk you inserted was not readable by this computer. The disk have 3 partition or 4, it is 1 giga.
  13. zerokool75

    Ati Firepro v4800 Help

    Thank you. The vendor ID=68C8 (1002). I have a pic with the information, I just need you tell me which kext I will have to edit. The method I use was the BOOT USB DVD OS X Mavericks AMD V3.pkg v3
  14. zerokool75

    Ati Firepro v4800 Help

    I need help to install Ati firepro v4800 on MAVERICKS 10.9.1. Any help would be granted.
  15. zerokool75

    couldd I run Mavericks on Asrock 970DE3 (AMD FX4100)

    Thank all of you for your responses. I already installed mavericks 9.0.1 on my AMD mobo. I'm traying to install ATI FirePro V4800 and Audio Sound Blaster Audigy 2. Any Idea Please.
×