Jump to content

womo

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About womo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hi, system is working so far. BUT, I have problems with the second (HDMI) TV Screen... Any help for DSDT, please? I "think"!!! this is my current DSDT - I am novice in this area... https://www.dropbox.com/s/ekgiigwj8vn47g5/org.dsdt.rtf MaciASL readout... Cheers!
  2. DSDT injection for 7970

    Hi, system is working so far. BUT, I have problems with the second (HDMI) TV Screen... Any help for DSDT, please? I "think"!!! this is my current DSDT - I am novice in this area... https://www.dropbox.com/s/ekgiigwj8vn47g5/org.dsdt.rtf MaciASL readout... Cheers!
  3. Another great forum provided some insight: If you use the rotate trick for more than one screen it's: /Users/rene/Downloads/fb-rotate/fb-rotate -d 0 -r 90 /Users/rene/Downloads/fb-rotate/fb-rotate -d 0 -r 0 /Users/rene/Downloads/fb-rotate/fb-rotate -d 1 -r 90 /Users/rene/Downloads/fb-rotate/fb-rotate -d 1 -r 0 0 = first screen 1 = second screen enz.... BUT I am still not there... Great thanks - I have something on the second screen. However: not what I would have expected: the screen(s) are there - but still no input! the 2nd fb-rotate and Chutoro doesn't help... BTW: the second screen only shows up, once I have unplugged the HDMI for a moment from the GFX-card - then the input is freezing, until I unplug the HDMI again... Still any other solutions available, please?
  4. UPDATE: after new and clean install it worked! BUT: It appears that the system "should" have been working previously, because my system is not working properly if I plug in my TV screen via HDMI. FIRST: Once this is plugged in during start up: I get 2 white screens - no "sleep-trick" is working (the fb-rotate does its job already). Then I disconnect the TV: and I get my computer screen working fine with my desktop. SECOND: Once the system is working (with desktop on my computer screen) and I plugin my TV screen then I get a white screen at my computer screen and I can see the desktop on the TV screen, however, no input is working on this screen. Once I disconnect the TV again, then all the input made previously (that should have appeared on the TV screen) is then to see on the computer screen. Any suggestions?
  5. DSDT injection for 7970

    Indeed - hail to Rampage Dev and Rogiervd... Maybe I can get also a proper DSDT injection, please? Well, first my story: How to get a proper IOreg file, after having only a partly working Hackintosh? With partly working I describe two different situations: first, one that works with the 7970 but only a few MB of graphics (not really properly recognized) OR second, a system that works in -x mode. Would one of them deliver a proper enought IOreg file? Thanks for your help! W PS: I have: - MacOSX 10.8.4 - Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 7970 - Gigabyte GA-Z77X-UD5H What is working: With Chameleon I can use my Mac via the Gigabyte graphic card - but only on a "basic graphic mode" with ATI7000Controller.kext removed and GE=No. With installed ATI7000Controller.kext and GE=No it is only working in -x mode. With GE=Yes it shows quickly after start a Memory allocation error. On my wish list: A working MacOS with a full support of my HD 7970.
  6. Hi, first of all a big thanks to Rogiervd - since nobody said this before... It helped me to work with a working OSX via my HD7970 - to some (un-)satisfactory degree... Well, anyway - where to begin with? I am trying to finalize my Hackintosh properly - without success so far. Hence, I am writing this post to ask for your help - this includes Rogiervd and any other individual... :-) So: I have: - MacOSX 10.8.4 - Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 7970 - Gigabyte GA-Z77X-UD5H What is working: With Chameleon I can use my Mac via the Gigabyte graphic card - but only on a "basic graphic mode" with ATI7000Controller.kext removed and GE=No. With installed ATI7000Controller.kext and GE=No it is only working in -x mode. With GE=Yes it shows quickly after start a Memory allocation error. So: On my wish list: A working MacOS with a full support of my HD 7970. For any help I am thankful! Cheers!
×