Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Waldimor

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Waldimor

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. So, it is not possible to allocate GraphicsEnabler=No to the chameleon installed on my USB stick?
  2. Thanks q64ceo, it's starting now. I also tried to implent GraphicsEnabler=no to the org.chameleon.boot.plist of myHack, but it didn't work. I have to type it everytime I boot via USB stick. Am I able to load up GraphicsEnabler=no with myHack itself?
  3. Thanks for the suggestion. With -v, I did not get an error. It's not stopping anywhere, it's booting straight to the white screen where it's stuck.
  4. Hello, I installed the latest myHack with Mountain Lion 10.8.5 on my USB stick and the installation worked fine. After the installation and rebooting I see the Apple boot screen and then just a white screen, nothing is happening then. I'm not able to use my newly installed ML because of this white screen. Is there anything to fix this?
  5. Sleep not working - waking up itself

    Sorry, what do you mean with main topic? I searched in a few topics you created but can't find the SSDT.aml. Thanks for answering so far Slice, you're a great help.
  6. Sleep not working - waking up itself

    I had the same problem now a few times when turning my PC off. After turning it off, it booted up like a normal restart. But I turned it off. What is cause of this?
  7. Hello Andi, Sadly the kext of Slice is not working with my VL800, could you look into it and probably upload a kext for the VL800? I'm getting following problem with Slice's kext: http://www.insanelymac.com/forum/topic/291724-sleep-not-working-waking-up-itself/?do=findComment&comment=1944251
  8. Sleep not working - waking up itself

    I'm getting crazy, I just can't get it to work again. I tried your v11 final, Slice, but the problem still exists. Does my DSDT.aml need any patches?
  9. Sleep not working - waking up itself

    I'm using your USB 3.0 IOUSBFamily.kext for the VL800 you sent me before after a clean install of OS X. Do you probably have a new version of it? Wake on Lan is disabled in the system settings, Rampage Dev.
  10. Sleep not working - waking up itself

    Thanks Gringo, here is my log after setting my PC to sleep and it's wakup immediately afterwards: If I'm not wrong, "GLAN XHC" seems to be the problem. (Line 13) How can I fix this? WOL is disabled in my system settings btw. Sep 9 06:34:24 patrick-pc WindowServer[75]: Created shield window 0x56 for display 0x4bc126c0 Sep 9 06:34:24 patrick-pc WindowServer[75]: device_generate_desktop_screenshot: authw 0x0(0), shield 0x0(0) Sep 9 06:34:24 patrick-pc WindowServer[75]: device_generate_lock_screen_screenshot: authw 0x0(0), shield 0x0(0) Sep 9 06:34:24 patrick-pc configd[17]: arp_client_transmit(en0) failed, Network is down (50) Sep 9 06:34:24 patrick-pc configd[17]: DHCP en0: ARP detect ROUTER failed, arp_client_transmit(en0) failed, Network is down (50) Sep 9 06:34:31 patrick-pc WindowServer[75]: handle_will_sleep_auth_and_shield_windows: no action for lock state 1 Sep 9 06:34:31 patrick-pc kernel[0]: Wake reason: GLAN XHC Sep 9 06:34:31 patrick-pc kernel[0]: RTC: PowerByCalendarDate setting ignored Sep 9 06:34:31 patrick-pc kernel[0]: Previous Sleep Cause: 5 Sep 9 06:34:31 patrick-pc WindowServer[75]: Created shield window 0x57 for display 0x003f003d Sep 9 06:34:31 patrick-pc WindowServer[75]: handle_will_sleep_auth_and_shield_windows: no action for lock state 1 Sep 9 06:34:31 patrick-pc WindowServer[75]: Created shield window 0x58 for display 0x003f003e Sep 9 06:34:31 patrick-pc WindowServer[75]: handle_will_sleep_auth_and_shield_windows: no action for lock state 1 Sep 9 06:34:31 patrick-pc WindowServer[75]: Created shield window 0x59 for display 0x003f003f Sep 9 06:34:31 patrick-pc WindowServer[75]: handle_will_sleep_auth_and_shield_windows: no action for lock state 1 Sep 9 06:34:32 patrick-pc configd[17]: network changed: v4(en0-:192.168.1.17) DNS- Proxy- SMB Sep 9 06:34:32 localhost configd[17]: setting hostname to "localhost" Sep 9 06:34:33 localhost configd[17]: network changed: v4(en0+:192.168.1.17) DNS+ Proxy+ SMB Sep 9 06:34:33 patrick-pc configd[17]: setting hostname to "patrick-pc" Sep 9 06:34:41 patrick-pc configd[17]: network changed: v4(en0-:192.168.1.17) DNS- Proxy- SMB Sep 9 06:34:41 localhost configd[17]: setting hostname to "localhost" Sep 9 06:34:42 localhost configd[17]: network changed: v4(en0+:192.168.1.17) DNS+ Proxy+ SMB Sep 9 06:34:42 localhost mDNSResponder[50]: mDNS_RegisterInterface: Frequent transitions for interface en0 (192.168.1.17) Sep 9 06:34:42 patrick-pc configd[17]: setting hostname to "patrick-pc" Sep 9 06:34:45 patrick-pc BetterTouchTool[259]: Initialized Sep 9 06:34:45 patrick-pc BetterTouchTool[259]: running
  11. Sleep not working - waking up itself

    Here are the files: http://www40.zippyshare.com/v/5287006/file.html Well, sleep did work perfectly fine for me a few days, I don't know what's wrong now after I installed OS X completely new. NullCPUPowerManagement was not needed for sleep before.
  12. Sleep not working - waking up itself

    Hello Alex, my graphic card: GTX 770 I'm also dual booting OS X and Windows, probably this is important. The latest CUDA drivers are installed, too. I uploaded my DSDT and the org.chameleon.Boot.plist for you, thanks for your reply so far. Edit: Having problems uploading files here, just a moment please. Edit 2: Well, I can't upload any files since I just have 4 posts. I'll upload the files somewhere else.
  13. Hello, My motherboard: Gigabyte Z77X-UD3H I did a clean install with Mountain Lion on my SSD today, installed my kexts (AppleHDA, IOUSBFamily, FakeSMC and AtherosL1cEthernet), i also installed Paragon NTFS. Normally sleep is working fine then. The problem now is, that my PC is waking up everytime itself a few seconds after it's going to sleep. Could someone please tell me how to solve this?
  14. Not working with my Gigabyte Z77X-UD3H, I tried the latest v12 for intel. All USB 3.0 Ports are not working after sleep, I'm so sad. 4x USB 3.0 Ports on the back are Via VL800 and 2x are from Intel. Andy, do you have any idea how I can get them to work after sleep? Could someone please post a working .kext file for the via vl800?
  15. Hello, I use this drivers with my Gigabyte Z77X-UD3H. Sleeping is not working: I get a black screen when waking my computer up (which can be fixed with darkwake=0). The biggest problem I have is that my USB 3.0 Ports are not working anymore after sleeping, just USB 2.0 is working. How can I fix this? I need my USB 3.0 ports to work after sleep. Edit: gux_nosleep doesn't seem to work here. No difference in behaviour and the problem still exists.
×