Jump to content
InsanelyMac Forum

bretticus

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About bretticus

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. bretticus

    ATI Radeon 6xxx, working QE/CI

    Anyone have their 6950 working with Mavericks GM? I can boot without any kexts and no QE/CI, but if I use the RadeonX3000 kext here I get QE/CI but there are freezes with certain programs. Word, VLC, quick view, and iPhoto all freeze the system. Everything was working fine with 10.8.5.
  2. bretticus

    10.9 GM Released.

    Well, I've narrowed it down to graphics. I am using a Radeon 6950, which is known to be difficult to get working. Used ML AMDRadeonX3000 and AMDRadeonAccelerator kexts, which previously worked with full QE/CI. After disabling those, no more crashes, though of course I have no acceleration. I think it may be related to the AMDRadeonAccelerator.kext, as I was getting kernel messages that it was not loaded. Any ideas? I will be searching around for any workarounds people found during the developer previews...
  3. bretticus

    10.9 GM Released.

    Networking is working great now, but I am getting weird freezes with certain programs. So far, Word, VLC, and Transmission are all completely freezing the system when I open them. Any clue what could be going on? These were working fine in ML.
  4. bretticus

    Patch of AppleBCM5701Ethernet for ML, Mavericks.

    Nevermind, got it working. See post at http://www.insanelymac.com/forum/topic/292388-109-gm-released/?p=1951276. Thanks!
  5. bretticus

    10.9 GM Released.

    This worked great. Thank you so much!
  6. bretticus

    10.9 GM Released.

    Everything installed well, but I cannot get ethernet working. I am using an Asrock Z77 Extreme4 with the BCM57781 driver. The IOFamilyNetworking kext that worked in ML no longer worked. I've spent a few hours on insanelymac tonight looking at how people had fixed this in DP versions, but I cannot replicate it. I also noticed that whenever I launched Word, the system froze, but that's neither here nor there. Reverted to ML for now...
  7. bretticus

    Patch of AppleBCM5701Ethernet for ML, Mavericks.

    Hi guys. I have an Asrock Z77 Extreme4 board, and I just updated from ML to Mavericks. Everything seems to be working except ethernet. I have the BCM57781, and the old kext does not seem to work anymore. I have searched extensively and found this thread as well as the previous. Consequently, I have attempted to patch the AppleBCM5701Ethernet.kext file as explained, but I still cannot see any devices listed in System Report. I did make sure to add the info to the Info.plist as well, so that shouldn't be the problem. When I look at Console, I seem to be getting errors regarding "no compatible dependency" with com.apple.iokit.IOEthernetAVBController. I'm not sure exactly what this means. Any help would be much appreciated. I have attached my current patch. It's version 3.6.9b9, I believe. I also opened it in disassembler, and the calls seem to be patched as described. Thank you! AppleBCM5701.zip
×