Jump to content

leonvmetcalf

Members
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

About leonvmetcalf

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. leonvmetcalf

    Firepro W7100 Compatibility?

    Unfortunately Quadro cards are too expensive for my budget.
  2. leonvmetcalf

    Firepro W7100 Compatibility?

    Anyone know if this card is compatible? Will Mac OS X recognize it if I use clover? I want to know before I purchase it for my workstation. Any feedback is welcome. Thanks!
  3. leonvmetcalf

    Mute Fix VoodooHDA Startup

    Hi! My audio is working perfectly but I have just 1 slight annoying problem. Whenever I boot, mute doesn't work. I can still play a song on iTunes with the volume on "mute" but I can still hear sound. The only way to fix this is to un-mute and mute again. Any way to fix this problem? VIA VT1708s Audio Codec using VoodooHDA 2.7.2 on Asus P8B75-M motherboard.
  4. leonvmetcalf

    Cant enter the bootloader

    What boot loader are you using?
  5. Can you upload an image of this or something? Boot using verbose mode.
  6. I don't even think that your motherboard supports flashing. Some B75 motherboards do not have the flashing feature, so you will have to generate your own SSDT and use a patched AICPUPM.kext as charliebounce mentioned.
  7. leonvmetcalf

    Missing Bluetooth Error

    Hi guys! I seem to have encountered a problem with Chimera after updating Mavericks to 10.9.4. It gets stuck on Missing Bluetooth Controller (also shows "DSMOS has arrived" before that, so I think it's some sort of graphics problem). However, I can still boot into safe mode, but when I ran kextstat in terminal, the AppleIntelHDGraphics4000.kext hasn't loaded. Only Capri has. However, when I used Clover using UEFI boot, the problem fixes itself. However, I have an MBR partition (since I already have Windows 7 installed) so I cannot create an EFI sector for Clover. Instead, I currently use my USB to use the Clover boot loader. Is there a way to fix Chimera? Thanks guys. I am using Intel HD Graphics 4000 as my default graphics, with iGPU set as default with 32 MB in the UEFI.
  8. leonvmetcalf

    Asus Motherboard Power Management

    UPDATE: I just patched AppleIntelCPUPowerManagement.kext using the one from 10.9 and sleep works. No need for NullCPUPowerManagement anymore. Thanks guys.
  9. Hi guys! Is there a way to get native power management working on an Asus motherboard WITHOUT patching the BIOS? If this is not possible, does anyone know where to get a patched UEFI BIOS for the Asus P8B75-M motherboard? Thanks.
  10. leonvmetcalf

    Kernel Panic in Safe Mode

    I just reinstalled Mac OSX. But now I'm having memory problems with my RAM as I cannot get full QE/CI acceleration. I'm using Intel HD Graphics 4000 with IGPEnabler=Yes. But there is something wrong with my RAM.
  11. leonvmetcalf

    Kernel Panic in Safe Mode

    Sorry for being a total noob, but what command(s) do I write? And by the way, I am using an Asus motherboard but I just realized that I need to patch my UEFI BIOS to get sleep working: http://www.macbreaker.com/2012/11/how-to-set-up-asus-hackintosh.html Am I screwed? I did not patch my BIOS, so looks like I have to use NullCPUPowerManagement
  12. leonvmetcalf

    Kernel Panic in Safe Mode

    Yes. I still have my flashdrive that has the OS X installer. What am I supposed to do with it?
  13. leonvmetcalf

    Kernel Panic in Safe Mode

    Hey guys! I somehow received this kernel panic upon boot. It happened after I removed NullCPUPowerManagement because I wanted to enable Native CPU power management. I was using a .aml file and it was in the /Extra folder. Unfortunately, I cannot even boot into safe mode to delete the file and put the NullCPUPowerManagement.kext file back. I get this kernel panic. Any ideas? Thanks. Larger Image:
  14. leonvmetcalf

    10.9.3 Intel HD 4000 Low VRAM

    UPDATE: Alright, I think the problem is permanently fixed now. I just foolishly forgot to enable IGPEnabler=Yes in org.chamelon.Boot.plist. But after I did and rebooted, everything went well and I can see the 2 necessary kexts loaded in kextstat. Thanks again guys.
  15. leonvmetcalf

    Cannot enable QE on HD4600 @� i5 4590

    Try repairing permissions using KextUtility or DiskUtility. This worked for me to enable HD 4000.
×