Jump to content

smgoller

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About smgoller

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. You are correct, sir. Bios updated and everything is running awesomely. Thanks again!
  2. You're right, I'm sorry. It was late and I wasn't paying attention. Signature is updated. To expand on things a bit, I was running 10.8.4 for quite a while with no problems. Vanilla install, running 816M, ran whatever audio patcher was standard then. Never upgraded to 10.8.5, went straight to 10.9. No audio device shows up, so I searched through the thread and found QUO-Audio-Update.pkg in post 645, I believe. Downloaded it and installed it for 10.9. and found audio works fine for about a minute, then it goes to asphyxiating robot hell. Unfortunately in my haste I did not back up the original manually before upgrading. If there's any more information I can provide, let me know. Thank you very much for replying.
  3. I've just upgraded my quo to 10.9 and I've got the audio distortion after a minute problem. At first I had no sound, then I installed the QUO-Audio-Update.pkg. That got me sound but now the stuttering problem. I've scanned through the whole thread but I can't figure out a solution. I'm sure I missed it. Can someone help me out?
  4. Did you get the scratchy audio problem? I'll try this but people have reported problems.
  5. +1 for this. I can't get my audio working either.
  6. That link is effectively dead, because the account never bothered to validate, and mediafire disabled it. Is this file anywhere else? I need it.
×