Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About smgoller

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. You are correct, sir. Bios updated and everything is running awesomely. Thanks again!
  2. You're right, I'm sorry. It was late and I wasn't paying attention. Signature is updated. To expand on things a bit, I was running 10.8.4 for quite a while with no problems. Vanilla install, running 816M, ran whatever audio patcher was standard then. Never upgraded to 10.8.5, went straight to 10.9. No audio device shows up, so I searched through the thread and found QUO-Audio-Update.pkg in post 645, I believe. Downloaded it and installed it for 10.9. and found audio works fine for about a minute, then it goes to asphyxiating robot hell. Unfortunately in my haste I did not back up the original manually before upgrading. If there's any more information I can provide, let me know. Thank you very much for replying.
  3. I've just upgraded my quo to 10.9 and I've got the audio distortion after a minute problem. At first I had no sound, then I installed the QUO-Audio-Update.pkg. That got me sound but now the stuttering problem. I've scanned through the whole thread but I can't figure out a solution. I'm sure I missed it. Can someone help me out?
  4. Did you get the scratchy audio problem? I'll try this but people have reported problems.
  5. +1 for this. I can't get my audio working either.
  6. That link is effectively dead, because the account never bothered to validate, and mediafire disabled it. Is this file anywhere else? I need it.