Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About leitao1996

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey all, I used hazards snow leopard dvd to install into virtualbox, but when I try to boot, this panic comes up. any ideas?
  2. i have succesfully installed iAktos S3 V2 on my AMD but I'm having some problems... when i boot, i either get the frozen apple logo with no spinning under it, or a black screen to reboot (when i use flags) Ive use a billion number of flags, including -x, -f, -v, graphicsenabler, arch=i386, colors, max mem... everything that i know from the top of my head. I've also tried to install using Niresh 10.7 (leads to failed installation), retail + mod cd (leads to reboot), and niresh 10.8 (cant boot into installer) As well, i've tried booting iaktos using modcd, and ive even tried an amd kernel, all with no avail. any help would be greatly appreciated, i have access to my mac partition so if i need to add any files or whatever i can do so. Thanks for reading! (SPECS: cpu: amd fx-8320 mobo: asus m5a99x ram: 12gb ddr3 gpu: gtx 660ti 2gb im running a chameleon bootloader if that helps.)
  3. by the way, if you know of any kernels or options i should select in the customize menu (in the installer) it would be helpful as well.
  4. Thank you very much for replying... I will try putting that kernel in, but a quick question, how can i put that into my sl partition if i cant see that partition in windows? I have 1 ssd with windows and another for games and the sl. The games partition shows up but not sl
  5. Ive been tried to do this for like 4 days now and iAktos seems to be the only one that installs. Well now when itty to boot without using flags, it flashes the apple logo then reboots. When i try to use flags, it either boots for a bit longer but restarts. Ive tried -x, -f, -v, bus ratio, i386, 86_64, almost all of them... Everytime i try to use cpus=1 busratio=20 arch=i386 -x -v, for example i get this (look at pic.) Anyway on how to fix this? Ive tried modcd w/ retail, and niresh. My specs: M5a99x evo 12gb ram Fx-8320 Please any help would be appreciated. P.S My boot loader is Chameleon V2-RC5 r726 if that helps anyone.