Jump to content

joot

Members
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

About joot

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. joot

    Yosemite: Audio - Realtek ALC AppleHDA

    Toleda, I have a Samsung Chronos series 7 laptop with ALC269 audio. I got Yosemite 10.10.3 installed good using Clover UEFI. Audio just not working correctly. Any suggestions to get audio working?
  2. So there is no way to get Yosemite onto F12 "legacy" bios F12? I have the same mobo + i7 2600K + GeForce 560 Ti and have tried several boot loader methods and none work. Always got a black screen. Those of you that updated to the UEFI bios, what exactly are the benefits over legacy bios F12?
  3. joot

    Geforce GTX 560 Ti 448 on Lion

    Yeah, I got the ID=1200 card. OK if 5XX enabler don't work, then try downloading latest NVidia driver from Nvidia website and install it.
  4. joot

    Geforce GTX 560 Ti 448 on Lion

    Opal, It correctly detected my video card as "Geforce 560 Ti - 1024mb" not unknown. Delete the Natil.kext to see if it works for you. Also, make sure you download and run the 5XX enabler too. Good luck.
  5. joot

    HDMI output of Gigabyte 560ti

    I would like to know this also...how to enable the hdmi out of a Geforce 560 Ti on Lion 10.7.3 ?????
  6. joot

    MULTIPLE NVIDIA card installation HOW-TO. EFI STRINGS

    Would this work for HDMI output ? Anybody tried it with HDMI ?
  7. joot

    Geforce GTX 560 Ti 448 on Lion

    Mitch, thank you for the advice. I finally got the system to detect my video card correctly by deleting the Natil.kext file in S/L/Extensions and then installing the 5XX enabler. No video file, no youtube video were playable prior to this because the system was not detecting the video card correctly. Now it's all good. Thank you again.
  8. joot

    Geforce GTX 560 Ti 448 on Lion

    It's weird, with the Zotac Geforce 560 Ti and Lion 10.7.3, no video files are playable. Using VLC, Blu-ray player for MAC, just black screen....weird...
  9. joot

    Geforce GTX 560 Ti 448 on Lion

    I have a Zotac Geforce 560 Ti and Lion 10.7.3 does NOT recognized my card at all. Edited the info.plist file in NVDAGF100Hal.kext, installed latest CUDA driver, etc. already. About MAC still showing Nvidia video card. No CUDA, no OPENCL support....
  10. I see I'm not the only Geforce 560 Ti owner having video card issues with 10.7.3. Where is the link for the experimental test ?
  11. Don't you just hate it when someone has a solution and does not post it for the rest of us? They somehow drops off the face of the earth after they found the solution. Do they want us to beg or send them money first ?
  12. joot

    Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    For the life of me, I still cannot get my Zotac Geforce 560 Ti to be recognized by Lion 10.7.3. Device ID added to info.plist in NVDAGF100Hal, etc., etc., still no go.....anymore ideas for me to try ?
  13. Anybody tested and have their firewire port working with this mobo on Lion 10.7 ? Everything else works except for firewire...please help....what kext to try ?
  14. How did you get firewire on the Asus p5k-e wifi mobo to work ? I've done a retail Lion install but firewire is not working. Trying to use this setup for video editing and without firewire, it's useless...
  15. ^^ Yeah tried both front and back audio connections. The audio setting inside system preference if all greyed out. Can't change a thing...
×