Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About elessar072

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. AirDrop/Continuity/Hands Off Fix How-to

    Thanks for the info - do you have any suggestions on how to make normal Airdrop work? It used to work fine under mavericks even though I was on the ethernet ( GA-Z87X-UD3H).
  2. How to Solve Imessage Login Problem

    No - i have a macbook for which I could, but I'm reading conflicting information that this might not work either. Anyway, at this point, I am getting the contact Apple support pop-up when I login into imessage. I guess I'll wait for the GM of Yosemite then try to fix it again... only a month or so left.
  3. How to Solve Imessage Login Problem

    I'm running into the same problem... I managed to login into imessage but i cannot send any messages - "iMessage (+514xxxxxxxxx is not registered with iMessage) This is how it looks like: 2014-09-15 00:11:57.561 imessage_debug[2383:507] Gq3489ugfi: <f207cbdd 76e341ec c656a039 ebe6ff31 a6> 2014-09-15 00:11:57.564 imessage_debug[2383:507] Fyp98tpgj: <3219e3da f3ace052 30995677 7e4bf3a8 7f> 2014-09-15 00:11:57.565 imessage_debug[2383:507] kbjfrfpoJU: <67ede19a ca9867f2 71eeb0af 7efdac60 53> 2014-09-15 00:11:57.565 imessage_debug[2383:507] IOPlatformSerialNumber: G8845ZTS5J4 2014-09-15 00:11:57.565 imessage_debug[2383:507] IOPlatformUUID: 691EFE35-A163-5EE6-8C0B-EF5D6DAF8FB1 2014-09-15 00:11:57.565 imessage_debug[2383:507] board-id: Mac-F42C88C8 2014-09-15 00:11:57.566 imessage_debug[2383:507] product-name: MacPro3,1 2014-09-15 00:11:57.566 imessage_debug[2383:507] 4D1EDE05-38C7-4A6A-9CC6-4BCCA8B38C14:ROM: <50465d36 99a9> 2014-09-15 00:11:57.566 imessage_debug[2383:507] 4D1EDE05-38C7-4A6A-9CC6-4BCCA8B38C14:MLB: C02K7438DRVCN1S5A 2014-09-15 00:11:57.567 imessage_debug[2383:507] oycqAZloTNDm: <f3340de6 c1d40b6b cecd0298 d6b1250a d0> 2014-09-15 00:11:57.567 imessage_debug[2383:507] abKPld1EcMni: <0c28c6f7 97449dfa 613575c3 6a4b27ed 09> Any suggestions on how I can fix this? Cheers, Dan.
  4. hi legends, thanks - it worked with latest chameleon wizard - the fileNVRAM in the options
  5. hey guys, I managed to make it work almost perfectly with Naidb's image (via PM). The only problem that I'm having now is that 2. No sleep mode - whenever it goes into sleep mode it doesn't wake up only way i can get it out is to reset the CMOS (power off/reset still keeps it in standby mode). That sometimes messes my BIOS so when i try to boot into the installation after that i get the screen being all messed up so I need to reinstall again. 1. imessage doesn't work (i tried the ethernet order thing - and app store, icloud works fine Fixed with chameleon wizard (fileNVRAM.dylib in modules). Any ideas!? To get it to work to this stage I basically used Naidb's files from the second page and his install.
  6. Thanks Cobra. I managed to install DP1 but I was still having trouble booting in anything but -x. So I updated to DP2 then installed Chameleon with only the kexts that gaspimp provided. I tried all possible boot flags and i even went as far as removing the graphics card. Yet I cannot make it book in anything but safe mode. Strangely enough, it seems to hang at different points, regardless of the flags I try (I've tried all combinations, but only -x gets me in). Any clues as to what I can try? I even left it with no kexts in extra - same thing. I'm pretty much running the same thing as you guys, do not understand what I'm missing.
  7. Introduce yourself.

    hey guys, I'm Dan and I've been following the community from the sidelines for a line now. Needed a new rig and was torn between spending on an imac or just getting haswell. Thought it would be more fun to try my hand at this instead
  8. Hi guys, Sorry to bulge in here, especially since I'm so new, but I've been mainly been in read-only mode for quite a few days. I've tried myhack and the installer by chris111, but in the end I only managed to get the furthest with the gaspimp's guide (doing everything cleanly). I couldn't get past PCI Configuration begin for the life of me with my videocard, so I set my bios to use my integrate chipset instead. After that I was getting stuck at "NVDAStartup: Official" so I removed all the nvda ktexts and now the NVDAStartup thing doesn't appear and instead I get stuck at: " Apple16X50UARTSync1: Detected 16550AF/C/CF FIFO=16 MaxBaud=115200 (/don't think this is related" init probe start" Really grateful for any help you can provide guys! I can't find much help on the forum or on google about this. My rig is: Z87X-UD3H i5 4670 Gigabyte 460GTX 16gb GskillRam Cheers, Dan.