Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About alx0101

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Do you have any details on what kext tricks mean? I know how to install / remove kexts, but that's it :-) Or I'm even willing to use a DVI-to-VGA adapter if I could get it to work. Regards, Alex
  2. Hi all, I have successfully installed 10.8.2 on my 8540w. Video card is recognized as Quadro FX 880M in system report. When I connect an external monitor to VGA port, then go to Displays and use Detect Displays, nothing happens, and no image on the external monitor. Attaching a screenshot from system report PCI cards. If you have any suggestions on what I could try, please help. I don't shy away at the technical stuff being a developer myself (Java), but I'm new to the OSx86 stage. Thanks in advance. Regards, Alex. Forgot to add: HW Acceleration seems to work just fine. (i can see a difference between safe boot (launchpad is horrible), and normal boot - launchpad is smooth as butter).
  3. Did anyone get this to work with the external display? I have the HP EliteBook 8540w with a VGA port. WHat do I need to use to make it work? I have iAtkos ML2, 10.8.2, and nVIDIA Quadro FX 880M, recognized as such., but the external display is dead. (works in other OSes, needles to say).. Any help is appreciated. Thanks