Jump to content
InsanelyMac Forum

mrsnowleopard

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About mrsnowleopard

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. mrsnowleopard

    NVidia GeForce 9400GT - Snow Leopard Issues

    Hi, I'm using a stock Dell motherboard and if I insert a PCIe graphics card, it automatically disables intergrated graphics. Is it still worth trying the boot flags you posted above? EDIT: I tried it anyway, still nothing. What else may I have to do to solve this? Also, where could I post it? Thanks.
  2. mrsnowleopard

    NVidia GeForce 9400GT - Snow Leopard Issues

    I typed GraphicsEnabler=y as a startup flag in Chimera, still no difference. I boot up in 1024x768, animations are laggy, and About this Mac still displays NVidia GeForce 9400GT. Any more suggestions? Thanks for your reply.
  3. Hello Community! I've put together my first Snow Leopard 10.6.8 Hackintosh today, and so far I've got intergrated graphics working, audio, ethernet, everything! It's amazing! However, I have a PCIe graphics card called the EVGA NVidia GeForce 9400GT 1GB which I want to add it.. It's something I really need and I'm clueless as how to install it. Does anybody have any kexts to install or something else? Also, has anybody ever installed this card before? It's a little on the older side, but I really think I can get it working. EDIT: If I boot up normally with no flags whatsoever, it's laggy, and I'm locked @ 1024x768. HOWEVER, in the More Info when going to About this Mac, it actually displays the name of my graphics card. Thanks guys! -Nick
×