Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About iterability

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Airport - PCIe Half Mini

    Hi. I've tried plugging it into two separate PCI-e slots on my ASUS Z97-A. the light turns on/green when the power supply is on and when the computer turns on, it doesn't boot. i've tested the PCI-e slots, with a TP link wifi card which works out of the box [not mine, borrowing it] in both slots. so it's not a mobo issue. as you said, the adapter/converter is the wrong one, so i just need to figure out which adapter to buy to plug it in to use my Broadcom card.
  2. Airport - PCIe Half Mini

    So which adapter do I need to get the Broadcom card to work?
  3. Airport - PCIe Half Mini

    I apologise. i bought an adapter, so let me try again. So I bought AzureWave Broadcom BCM94352HMB 802.11/ac/867Mbps WLAN + BT4.0 Half Mini PCI-E and wasn't sure about which adapter to get. I bought Fenvi Wireless Network WIFI mini PCI-E Card (half and fully size with 2 antennas interface) to Desktop PC PCI-E Express Adapter Converter and plugged the Broadcom card in, attached the clips from the adapter's cables to the Broadcom card And screwed it in (see photo). And I plugged in the bluetooth cable into a usb port on my Mobo [please see Photos ]. Thinking I was ready to go, When the computer was/is plugged into a power source, the adapter+ broadcom card lights up (see photos). But the computer doesn't boot into the BIOS and just stays on with the fan/mobo running the monitor acts if it's not on, and soon the ccomputer resets to repeat the procedure. Tried plugging it in to a different port but it didn't work either. Additionally, the keyboard/mouse lights don't turn on when the adapter is plugged in and the computer seems to run without booting into the BIOS or clover. When I remove the adapter+wireless card from the motherboard, the desktop turns on and boots like normal. Do I have a faulty adapter or the wrong one? Is there a way to fix this? Thank you for reading.
  4. Airport - PCIe Half Mini

    So, please permit a question that's a bit simple. I don't want to start a new thread and thought it might be better to ask here. I bought an AzureWave Broadcom BCM94352HMB 802.11/ac/867Mbps WLAN + BT4.0 Half Mini PCI-E card and it doesn't fit into my Asus motherboard. I assume I need an adapter/converter to make it fit and function for continuity/handoff? Which one(s) would be compatible? Thank you for reading.
  5. So, I think my problem might be that my mobo doesn't let me boot from a GUID partition and I need an MBR. Does anyone know if there's a fix for this? Thank you.
  6. Hi. I tried everything again and the chameleon bootloader doesn't install. I posted a photo of my problems with #####, which I'm giving up on I think. I followed everything to the letter in this guide and I don't get a installer or bootloader when I boot from the USB. It's just a blank screen. Does it have something to do with my SSD? I can load iAtkos and Niresh but both get stuck though I can at least see a bootloader screen to put commands in. But right now I'm using everything in this guide and following it to the letter. I can't access the BIOS settings to change anything other than boot order as I mentioned. I've been stuck for a long time on the first step and would really appreciate help. Thank you.
  7. I posted in a separate forum for this installation guide but I just can't get the bootloader to come up. I followed all the steps to set it up and when I plug the USB in to install, the screen goes blank. I'm using an HDMI cable to attach my laptop to a monitor because the lcd/lid is detached and the laptop has no internal display. So after nothing shows up and the monitor is blank, I hit enter and it goes from a blank screen to this error very quickly. http://s21.postimg.org/e8ila3jfr/image.jpg My specs HP DM4 2165DX. 2.20 GHz 2nd generation Intel Core i3-2330M Processor 6GB DDR3 SDRAM (2 DIMM) Intel HD Graphics 3000 SanDisk Ultra Plus 128 GB SATA 6.0 Is the Chameleon bootloader supposed to turn up and guide me through the install? Shall I post the installation log file [can't make sense of it] in my installation USB? Please help. I've tried in July with multiple kinds of installs and can't get anywhere. And can't even get started on this thing.
  8. [10.9 - Installation Troubleshooting]

    I decided to try and since then I've followed the instructions several times to make the USB several time. And at this point nothing comes up. Pressing any keys doesn't produce anything. I boot from the USB and the same USB booted ubuntu and a [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] install fine when I erased it and tried again. I tried to get help on another forum with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] but haven't heard back in a bit so I'm focusing on this install method now. Here's my hardware info HP DM4 2165DX i3-2330M CPU @ 2.20 GHZ Intel HM65 Express HD Graphics 3000, 1366x768 SanDisk Ultra Plus 128 GB SATA 6.0 My LCD screen has been detached so I've used this laptop with a monitor and it works fine with Windows and Ubuntu [the hard drive is currently empty] I've used a VGA cable and a DVI cable to see if it's a display issue but after pressing multiple keys and blindly typing in boot commands, nothing has happened. I'd really appreciate some help because I've been googling and working on this for dozens of hours and can't even get an installation going. I tried back in the spring/summer and couldn't get much help on one forum.
  9. [10.9 - Installation Troubleshooting]

    That's precisely the problem. Nothing happens. It's just a blank screen, I don't get a bootloader or any installer or anything.
  10. [10.9 - Installation Troubleshooting]

    Hi. I've tried this twice before writing here but the chameleon installer never boots from the USB so I can't get the installation started. If I tap escape of enter I see the apple screen with the logo and text superimposed on it with the error "System Uptime in nanoseconds: 258860432" What am I doing wrong?