Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About edpowa

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. P5KPL

    I would recommend that you create a bootable usb stick with the help of tonymacx86s tool, i did it that way. therefor you need a valid appstore account.
  2. P5KPL

    Thanks eep57, got everything working so far. ML feels kinda slow on that machine. SL was blazing fast so with your air i got it working.... next project is an custom dsdt for that mobo :-D
  3. P5KPL

    thaks for your aid .. i have found which lan chipset i have .. its Attansic L1E Device ID: 1969:1026 hope i will find a kext for that
  4. P5KPL

    Hi Guys i have installed 10.8 on a Asus P5KPL. i have huge problems getting network (attansic ?? ) and Sound working ( ALC662 . Sound works via VoodooHDA 2.7.3 ... but the prefs pane doesn't save the changed Gain Value. i even edited the voodoohda info plist, and set igain to 0, but after a restart the value is changed again. thanks for your aid guys.
  5. Hi Guys ! How is the status on the installation on an hp 6720s with 1.7 ghz celeron ? pros / cons ? i am thinking about buying one ! greetings /ed
  6. ATI Radeon 9600xt How to QE CI

    i have the same problem agpgart 2.2 working, callisto b006 or b008 shows up right resolutions. but no QE and CI support. What else could i do ?
  7. I did everything you said, every step but it doesn't work. I am using a 775Dual-VSTA board and an ATI RADEON 9600 What went wrong ?