Jump to content

adrjac

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About adrjac

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. would you be kind enough to link me the dsdt for your strix z370-g? I am having trouble finding it on the Mald0n's DSDT page. Thank you
  2. Hello, I have another system that I am trying to get Mojave 10.14.1 working. I prepped a fresh install on a new nvme drive using a working system. I am using your clover EFI with the latest clover version 4781. Essentially I created a fresh install so that I can use on my other system, but upon booting I am getting this error and I was wondering if there's a way to fix this. I believe I have almost the same specs are your build. Here's my system specs: Intel Core i9-9900k GIGABYTE Z390 AORUS MASTER 32GB DDR4 AMD RX 590 8GB EDIT: I was messing some entries on the Kernel and Kext Patches section and enabled AppleIntelCPUPM with a FakeCPUID of 0x0906E9. It boots into the system now however the system kernel panics on shutdown/restart/sleep. I don't think this is is good idea to set on my config.plist. I did some research and it appears that it could be something with the Clover efi drivers (maybe AptioMemoryFix-64.efi?).
  3. Hello, I would assume that the DSDT would cover fixes that I haven't noticed yet. However, it had not solved the issues I have encountered. I believe it might be a compatibility issue with my keyboard as I am using a Corsair K70. I also assume that the sleep/wake issue would never get fixed for Intel HD 630 Graphics. I have tried almost every possible solution I can find online, but no luck. Likewise, I think my system feels more stable with the DSDT. The only way I can fix my wake/sleep is to probably just wait for Mojave Nvidia drivers or get an AMD gpu. Thank you
  4. Hello Mald0n, I have trouble trying to get my system to sleep properly. Display is black but my computer never goes to sleep. I also have an issue with my keyboard not working sometimes. I would have to unplug and replug my keyboard to get it working. So far the installation guide works well on 10.14.1. I've searched for a couple of days to find a solution, but all I can find was that there isn't a successful sleep/wake fix for my iGPU (intel hd 630). I was hoping maybe a DSDT/SSDT can fix this. SPECS: Intel Core i7-7700K ASUS MAXIMUS IX HERO Z270 Motherboard 16GB DDR4 RAM Intel HD 630 Thank you Send me iMac.zip
  5. Hey guys! I recently just bought my parts for building an AMD Hackintosh System.. specs: CPU: AMD FX 8120 at 3.1Ghz MOBO: GIGABYTE GA-970A-D3 (Default Settings) RAM: 8GB DDR3 1600Mhz AUDIO: Realtek ALC887 Built-In LAN: Realtek RTL8111E Built In HDD: Western Digital Caviar Blue SATA III 500GB GPU: HIS IceQ X Radeon HD 6870 1GB Well I've been trying to get 10.8.2 to work on my system for a long time, got tired of reading all of the things in the forum for clues to get into the installation menu. I do have have experience with Intel hackintosh machines. In fact, I am using one right now (working 100% stable) to help me manage this usb installer. Is there anyone who has a working system similar to my specs? If so HELP ME PLEASE! - a step by step guide would really help! At the moment, I will try Bitcore's mini tutorial to see if i can get into the install menu with iATKOS ML2... (http://www.insanelymac.com/forum/topic/285760-help-topic-further-help-in-chatosx86hulegacykernel-irc/page-8 #147) - used myhack usb installer method but it still causes instant reboots and kernel panics with some kernels - attempted to use clover bootloader, but it does an instant reboot with anv's latest kernel In the mean time, i'll be right back to test out this method of bitcore's. -UPDATE- iAtkos ML2 boots up with the boot flags "amd_kernel npci=0x2000 PCIRootUID=0 -v -f" - First issue encountered: My HDD isn't showing up on the installer -------- - works now! got into the OS by using mach_sse42_only and clover boot loader now i'm into the part of testing other kernels because this one has graphical glitches on my 6870
×