Jump to content

golgota

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About golgota

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 06/17/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Peru

Recent Profile Visitors

819 profile views
  1. Thanks MaLd0n, the dsdt working great! Just a minor issue with my monitor (displayport connection), black screen on wake up, need to turn off and on for view desktop, but its fine. Another issue with wake up, my usb drives are ejected, but i read the gigabyte boards have this issue. A final question> with the DSDT you gave me, i need to mantain the usb kernel patches? (attached pic) Thanks for everything! your work is awesome!
  2. MaLd0n hi! Sorry for my english. Wake in power button is ok. Now can you try wake from mouse/keyboard? Thanks in advance.
  3. Forgot to mention. I need intel uhd enable (for hardware acceleration in FCPX) Testing sleep and wake from keyboard or mouse click, no problem. Thanks for your help mate!
  4. thanks!! Stuck on verbose boot, something with igpu driver not loaded. From O option in clover, checked " inject intel" and boot. (now need to know what check or uncheck on clover configurator) Sound ok, usb ok, all drives as internal. Now on system report, pci part have the right info. Just a little things on clover configurator like: In Rt Variables, CsrActiveConfig show "0x3E7"(is correct?) Think i need to check "Inject Intel"in Graphics for boot or uncheck some argument on Boot. Just tell me. Many thanks MaLd0n!
  5. Hi MaLd0n, and happy new year! Can you help me with DSDT for my gigabyte z370xp sli?? i dont know how upload files here, so this is a wetransfer link: https://we.tl/tFxsuEMZwU thanks in advance, muchas gracias!
  6. PCI Support with Intel DG965WH

    if you talk about intel dg965wh mobo, my problems gone with downgrade bios to a 1709 version, search on intel website: dg965wh past bios download page this let me install leopard retail (updated to 10.5.5) with munky "efi boot method"...sound kext available for this mobo (search "STAC9271D" on drivers forum, the last version is v.7) and network too! search on the same forum, on network drivers "Intel82566MM", read the forum for changes needed in plist and voila! hope this info help anyone
  7. ha! the kext detect mi integrated network (intel 82566DC) as "bluetooth pan network"... i dont know why, but its working. any advice about that?? i dont remove my other nic until more tests. anyway, thanks to dingguijin for this!!
  8. DSDT Patcher

    quick question: how to apply this to munky efi partition boot method?? thanks in advance
  9. well i need an advice here... i have a 7600gs fully working with efi strings in my "com.apple.Boot.plist" on efi partition...now with drivers for 9600gt available for mac, i just replace 7600 with my 9600gt and bam! kernel panic screen. my question is: i need to put my 7600gs again and delete the "com.apple.Boot.plist" and after that replace with my 9600gt and install the drivers??? can i put this new kexts in my efi partition and generate new efi strings? thanks for the help
  10. MrMatt, leopard retail dvd or restore dvd?? i think you have a restore dvd. if you patiently read the topic, at this time you know that you need the retail dvd for installation, and for install you need to format your hd as guid, not mbr. (sorry for my english) my advice is one hd for leopard and one hd for xp
  11. Blade Runner, i have runnig vanilla, i dont have a patched kernel...i think the problem is the bios update, the latest bios for this mobo screw up everything (cant boot leo dvd in ahci mode, etc) back to old bios (v.1709) and everything go normally... :censored2:
  12. first, thanks for your great efforts on this (sorry for my english). my mobo is a intel dg965wh, my install with the efi partition is ok, yesterday i made a security update from software update, reboot and everything ok. now the problem is: im working in xp on other hd. Now, when i boot my computer i try to load Leo (from dfe boot menu) and can't pass the white screen with spinning circle...boot with -f and the same, try with -x the same and when boot in verbose mode i found the boot is stop on "waiting for root device" my bios config is "ahci: enable", "hpet: on" "cpu value limit: off", "xd technogy: on" thats work fine. on my efi partition i have (inside extensions.mkext) AppleACPIPlatform.kext, AppleAHCIPort.kext, AppleSMBIOS.kext, dsmos.kext, EHCISleepEnabler.kext, IntelCPUPMDisabler.kext, OpenHaltRestart.kext and SMBIOSEnabler.kext. its EFI v5.1 and my efi strings for video (geforce 7600gs) inside com.apple.boot.plist (on efi partition root). now im try to boot from 132 boot cd but i dont understand why this happened, any advice is appreciate (sorry for my english again). EDIT :ohh i forgot, my two hd and my dvd recorder are sata, dvd first, leo hd second and finally xp hd. EDIT 2 : a image of my boot screen.
×