Jump to content
InsanelyMac Forum

Antonio92

Members
  • Content count

    47
  • Joined

  • Last visited

About Antonio92

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Who said yes? I can find nothing.
  2. Does it work with QE/CI well in 10.5.8? How?
  3. I have searched through the forum and found some posts but nothing with an answer. I see a lot of posts regarding Mobility Radeon HD 4xxx, however I couldn't find if there is any way to get ATI Mobility Radeon HD 3470 with QE/CI working. My exact device is 1002:95C4. Is it any way? I tried an old framebuffer (RadeonHD.kext) and I get 1280x800 resolution but no external monitors working and of course no QE/CI at all. Thanks
  4. Antonio92

    Get your UVC webcam working as Apple iSight

    I have a Chicony USB 2.0 camera (product 0xb008, vendor 0x04f2). I installed the AnyiSightCam.kext editing the Info.plist and the camera shows in system profiler as an iSight, but the apps says "no camera connected" (same problem as as Flashe had). I am using Lion 10.7.4. What is going wrong? Thanks
  5. Antonio92

    Solution for non QE/CI Machines [Almost]

    Finally after one year and a half of no response from anyone I managed to get it working! All I did was select "Radeon X800 XT" (I don't think this matters) and check "Use custom pixel format", choosing "kCGLPFAccelerated" in the "Edit" option. Hope it helps!
  6. Antonio92

    Chicony Internal USB Webcam Help.

    Try CamTwist. If you are in Leopard you should try version 1.7, at least 2.0+ doesn't work in mine with Chicony webcam too. Launch it, select "Webcam", then open the application you want to use the webcam with. It should work.
  7. Antonio92

    Solution for non QE/CI Machines [Almost]

    Anyone over there remembering this?
  8. Antonio92

    iAtkos 10.5.7 boot problem

    Any hints???
  9. I have iAtkos 10.5.7 upgraded via iDeneb 10.5.8 combo upgrade, and since yesterday it doesn't boot normally (never manages to show up the desktop) By booting with the flag -v I can see these messages repeating all the time: antonios-computer ReportCrash[NUMBER]: Unable to determine UUID for host. Error: 35 resource temporarily unavailable antonios-computer ReportCrach[NUMBER]: Saved crashreport to /Library/Logs/CrashReporter/kext_2010...(long file name) using uid:0 gid:0, euid:0 egid:0 Resetting IOCatalogue. while NUMBER increases by two each time it appears. It will continue showing these errors now and again. I can boot the system only by booting with -x flag (safe mode). What can I do? Thanks in advance
  10. Antonio92

    Intel Wireless Drivers [OSx86]

    I have an Intel 5100 wifi card, I installed this kext but the Network preferences panel is not even showing up my card, therefore NetworkSelector doesn't find anything. What's wrong with this? I am running 10.5.8.
  11. I managed to boot it by typing the following flags at boot: idlehalt=0 cpus=1 but now USB ports are not working except for the USB mouse... any hints?
  12. Any hints? I still can't boot it I can't do a fresh install as I get the same error when I try to boot any OSx86 DVD
  13. But everything in BIOS seem to be as normal... I also tried to restore factory defaults and change some values with no success. I can't put old bios back on because there is no way to do a downgrade (I was looking for it with no luck) @-tanner-, I can't do a fresh install as the OSx86 DVD doesn't boot! I get the same problem when trying to boot the osx86 dvd. I can't boot voodoo kernel aswell, I said. I have no clue about what to do
  14. I tried some different Leopard distros (iDeneb, iPC, XxX...), a tiger distro and a snow leopard distro (Universal), all getting kernel panic at boot. My chipset is Intel ICH10. It used to run perfectly until I updated the bios. The picture I posted on the first post of this thread was taken when I booted vanilla kernel. This is what I get when I boot voodoo kernel in verbose mode: What can it be? I guess some ACPI / APIC issue, but I have no idea about it
×