Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

defuse

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About defuse

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks! The ripple effect works fine so QE/CI works. The DVD player wont launch but I think there is a tutorial on how to fix it.
  2. Hi, I just installed a Gigabyte GT 640 on a GA-EP45-UD3P motherboard. I have the drivers installed through nVidia and everything seems to be working. I'm currently running it through dual dispaly (HDMI + DVI). Well is there some sort of test like Prime 95 or something to know that my card works fine or I will just have to find an issue down the road and fix it?
  3. Thanks for the guide, I have the exact same laptop. Tried a install a few years ago and has some problems, will try again tonight.
  4. thx, I found out that I had to disable my dual core cpu in the bios.
  5. WinLinMac01 Got a few questions. 1. Step 4 Q. Do I create three partitions? One for OSX (MBR Partitioning Scheme), and two others that are unformatted? 2. Step 9 Q. Do create a partition for vista as active? Also for some reason after I installed Kalaway 10.5.2 when the computer restarted it put a password on my hard drive???? I never established a password on this hard drive to begin with? Come to find out that its almost impossible to remove this password. Any ideas?
  6. Im really interested in what motherboard they are using.
  7. Laptop: Toshiba M115-S3094 Name: Intel® Core Duo Processor T2050 Specs: 2MB L2, 533MHz FSB Instructions: MMX, SSE, SSE2, SSE3 Core Speed: 1.60GHz Manufacturer: VIA/S3G Chip type: Mobile Intel® 945GM Express Chipset Memory: 2048mb DDR2 VGA: Intel® Graphics Media Accelerator 950 The Wiki states this model works except for the wifi (since its a Intel PRO/Wireless 3945ABG) http://wiki.osx86project.org/wiki/index.ph...lite_M115-s3094 Im duall booting the system with this guide at hand [Guide] The Fool-Proof Vista & XP / Mac OS X Dual-Boot Guide, Covers most associated problems including the HFS+ Partition Error -Devilhood http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=39253 Windows Vista Ultimate is currently installed on the system, with 22gb alocated for OSX. Using iAtkosv1.0ir2 Installation went smoothly, but when the computer restarted after the installation was complete and started to load OSX for the first time the screen would flicker then restart? Could this be because the the package that I choose? 1.Darwin bootloader 2 Stock kernel 3 Removed CPUPowerManagement driver 4 Removed thermal kexts
  8. I didnt see a option for a MBR, I used Hirens Boot Cd9.1. Used Acronics Disc Director. Formatated the entire HD to Fat32 Active Partition. Then loaded the Mac Dvd and Choose "Mac OS Extended (Journaled)" as the volume format and erased it.
  9. Hi have just successfully installed Mac OS X 10.4.8 [JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3) on a AMD Sempron 3100+ Biostar K8NHA PRO 1gb Crucial Ram 160 Seagate IDE HD Ati Radeon 9700 The only problem that I have, is when I turn on the pc, I get a error stating "Disc boot failure, insert system disk and press enter" If I put the installation disc in the drive and press enter, it loads osx? Do I have to have the installation disc in the drive every time I start osx? I also tried searching on different message board but I didn't find any results sorry for being such a tard.
×