Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Moelle

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks! I'll try that and hope it helps Can get Kalyway 10.5.2 to work fine, but getting kernel panics when upgrading to 10.5.3. So tried iATkos 4.0i and it seems very stable, just with the few nags left to sort out.
  2. After having used the latest kext here (28), my Quartz Extreme was suddenly disabled. The Adobe CS3 suite started to work though. Anyone know the reason for this? Have used iATkos v4i 10.5.4 and most stuff worked brilliantly before installing AppleSMBIOSEFI.kext 28.
  3. Hi folks. Got another PC I could try 10.4.9 on and decided to test it with the following hardware: Motherboard: Asus A8N32-SLI Deluxe CPU: Athlon XP X2 4800+ RAM: 4 GB HD: Mixed ATA and SATA (Primary Master: Seagate ATA disk as system disk. Secondary Slave: Maxtor ATA as Data drive) DVD: Pioneer DVR-112D (Secondary Master) Graphicscard: Asus EN7800 GTX (256 MB memory) These were the options I selected as far as I can remember: Universal Kernel 3 Remove old AHCI Remove Power Management Verbose Mode NVidia Titan USB Realtek R1000 Auzelia (or what it's called - soundcard drivers) And a stash of programs. I got it installed in the very first go, and proceeded to configure it better. Couldn't have worked out smoother. What I've discovered that OSX sometimes lock up when I use the HD a lot (unpacking files or moving files). Also I've had a few kernel panics (2 AFAIK) and I've had to reset the machine after this and after the lockups quite a few times. Also sound is not working and I've setup the Audio Midi (in regards to 6 ch output). So all in all most stuff works, it's just unstable. I've attached a picture of the kernel panic screen in verbose mode. If anyone have any suggestions as to what could help solving the instability I'd be very very pleased!