Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

kevin G

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About kevin G

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I've tried both DSDT files but unfortunately, they didn't work. I'll just buy a new card. However, thanks a lot for your help Dr.Hurt or (Jazaka Allahu Khairan), lol
  2. Dr. Hurt, any progress so far?
  3. What's the cheapest GPU I can get for this build?

    I think I'll buy Nvidia GT 620 artur-pt, is there any information about it you can provide, Will DVI and HDMI work? Does it need adjustments/kexts to get it to work?
  4. Yep, I think you're right Dr.Hurt, and this unknown reason made a lot of people like this >> My DSDT file is in the attachments Dr.Hurt. Kevin DSDT.zip
  5. I tested it by playing videos, but it doesn't work. Maybe I should give up on it. I'll buy a separate Graphics Card, if you have any recommendations for me please share it in this new thread I just created. Thanks for you help Lejenk
  6. My specs are: ASRock Z77 Extreme4 Intel Core i5 3570 @ 3400 MHz Intel® HD 2500 Graphics ASUS DRW-24B5ST Western Digital WD10EARS-003BB1 (1000GB) 8192 MB Corsair (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) I tried to make HD 2500 work with 10.8.3 but I couldn't. So I need to buy the cheapest separate card as my needs are very basic, I'm not a gamer. Most importantly, I need it to work out of the box without or with minimal adjustments as this is my first time hackintoshing and I don't know most of what I'm doing. I need both DVI and HDMI to work. So, any recommendations for me?
  7. Thanks Lejenk for your reply, No there's not any other graphics, just the HD 2500. When I boot with -x -f -v I get the same warning, then it boots successfully in safe mode. And when I view the System Report panel > Graphics > it shows graphics card is HD 4000. Then tried again to boot Normally, but it fails again. I also tried this string: ig-platform-id: 01620005, Stolen RAM for FB: 32MB, Pipes: 2, Ports: 3, FBMem: 2 <key>device-properties</key> <string>7f0000000100000001000000730000000200000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d006900640000000800000005006201140000006800640061002d0067006600780000000d0000006f6e626f6172642d31</string> And this one from here (and changed Shared Memory for this one to 64M): ig-platform-id: 01660003, FB Memory: 64MB, Pipes: 2, Ports: 2, FBMem: 2 7f0000000100000001000000730000000200000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d006900640000000800000003006601140000006800640061002d0067006600780000000d0000006f6e626f6172642d31 But all with the same results ... Any suggestions?
  8. My specs are: ASRock Z77 Extreme4 Intel Core i5 3570 @ 3400 MHz Intel® HD 2500 Graphics ASUS DRW-24B5ST Western Digital WD10EARS-003BB1 (1000GB) 8192 MB Corsair (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) 1. Installed 10.8.3 2. injected this string in org.chameleon.Boot Removed: <key>device-properties</key> <string>7f0000000100000001000000730000000200000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d00690064000000080000000b006601140000006800640061002d0067006600780000000d0000006f6e626f6172642d31</string> 3. then installed Chimera 2 4. and Macmini 6.2 definition as well 5. restarted and changed Shared Memory to 32M 6. then booted with -v flag and got this error: getCPUIDinfo: this is an unknown CPU model 0x3a -- Power management may be incomplete or unsupported 7. then the screen turns white with a mouse, then it turns black and stays as is. This is my first time hackintoshing, I don't know much about what I'm doing. Any help please? What does this error mean? why it shows up? how to fix it?
×