Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

leandrocassi

Just Joined
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About leandrocassi

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Display issue on laptop after boot.

    I had a similar issue, but I only get to the apple logo screen, I hear the music and tutorial voice, my laptop´s video card is ATI X 200M COMPAQ WM5305US AMDSempron 2.0Ghz 1Gb RAM ATI X200M Card
  2. Radeon Xpress 200M

    Hi there, need some help i´m kind of a newbie on this....I installed Jas 10.4.8 SSE2 SSE3 PPF1+PPF2, it installs fine, but after rebooting the screen gets stuck on the apple logo, then music starts and there´s a voice that gives kinda tutorial stuff, i hear the sound when pressing keys I can even use the volume controls from the laptop and mute as well.........tried -v and got same results but no apple logo just prompt, the last line reads: localhost config[53]: NoAirPort Driver Found. The video is ATI X 200M. I know that my laptop should work acording to ECL, here are the specs: COMPAQ WM5305US - the $375 walmart laptop, yes!!!! AMDSempron 2.0Ghz 1Gb RAM ATI X200M Card Please help me with this one, I already installed for different versions and patches and still can´t get it to work...
  3. Hi there, need some help i´m kind of a newbie on this....I installed Jas 10.4.8 SSE2 SSE3 PPF1+PPF2, it installs fine, but after rebooting the screen gets stuck on the apple logo, then music starts and there´s a voice that gives kinda tutorial stuff, i hear the sound when pressing keys I can even use the volume controls from the laptop and mute as well.........tried -v and got same results but no apple logo just prompt, the last line reads: localhost config[53]: NoAirPort Driver Found. The video is ATI X 200M. I know that my laptop should work acording to ECL, here are the specs: COMPAQ WM5305US - the $375 walmart laptop, yes!!!! AMDSempron 2.0Ghz 1Gb RAM ATI X200M Card Please help me with this one, I already installed four different versions and patches and still can´t get it to work...
  4. Hi there, need some help i´m kind of a newbie on this....I installed Jas 10.4.8 SSE2 SSE3 PPF1+PPF2, it installs fine, but after rebooting the screen gets stuck on the apple logo, then music starts and there´s a voice that gives kinda tutorial stuff, i hear the sound when pressing keys I can even use the volume controls from the laptop and mute as well.........tried -v and got same results but no apple logo just prompt, the last line reads: localhost config[53]: NoAirPort Driver Found. The video is ATI X 200M. I know that my laptop should work acording to ECL, here are the specs: COMPAQ WM5305US - the $375 walmart laptop, yes!!!! AMDSempron 2.0Ghz 1Gb RAM ATI X200M Card Please help me with this one, I already installed for different versions and patches and still can´t get it to work...
×