Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

catalinz

Members
  • Content count

    66
  • Joined

  • Last visited

About catalinz

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello, Thx for the info, i read all, but i didnt find any download link, in appstore maybe? Also at this time the mbr patch can work? because i have only 1 usb stick of 16gb for the installer and the chameleon with no modification can work? Any ideea if DP2 will come out soon? like 1 week or so, if not ill stick to DP1
  2. Pandora's Box OS X installer

    Nice improvements!
  3. Hello Arthur! Do you have any info about a beta of Mavericks, i see for example Pandora.app beta2 at log several times the Mavericks, so is there already a beta out? thx!
  4. Hello Arthur, After i put the DSDT.aml for my P8Z68-V PRO mb that you gave me check here #387 , that you said it has the common patches already applied and fixes, in systeminfo.app i get: 8086 Intel Corporation 1c49 HM65 Express Chipset Family LPC Controller Bridge ISA bridge instead of Z68 Express Chipset why is that? And at kexts AppleLPC HM65 etc. If i remove the DSDT from chameleon wizard, it apears back to Z68 Express Chipset Also in lspci either with DSDT or not it shows right: localhost:~ xxxxxt$ lspci -b -nn 00:1f.0 ISA bridge [0601]: Intel Corporation Z68 Express Chipset Family LPC Controller [8086:1c44] (rev 05) So is this all ok? I mention i only use DSDT for the audio enable with another AppleHDA.kext not original from OS X installer. My sound works this way: i replace the AppleHDA with another version 2.2mb not 2.5mb (original os) and i have also to put the dsdt you gaved me, should i try to enable sound with enoch layout id1 and stop use the dsdt?
  5. Hello Arthur! I fresh installed 10.8.4 and i tried to generate new SSDT with the script, but this is what i get now: Last login: Wed Jun 12 04:59:09 on ttys000 xxxxx$ curl -o ssdtPRGen.sh https://raw.github.com/Piker-Alpha/RevoBoot/clang/i386/libsaio/acpi/Tools/ssdtPRGen.sh % Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current Dload Upload Total Spent Left Speed 100 422 100 422 0 0 339 0 0:00:01 0:00:01 --:--:-- 363 xxxxx$ chmod +x ssdtPRGen.sh xxxxx$ ./ssdtPRGen.sh ./ssdtPRGen.sh: line 2: syntax error near unexpected token `newline' ./ssdtPRGen.sh: line 2: `<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>' xxxxx$ What do you think is the problem? maybe because new version in 10.8.4 of terminal? I still have the SSDT generated in 10.8.3 is ok if i use this one till i can generate new one? LE: After reboot it worked
  6. Hello Arthur! I see new updates in appstore but i dont know wich one is better, combo or the previous one of 10.8.4, or better where i can find the full 10.8.4 like 4gb dmg?
  7. Hello, I installed again fresh, retail installation only with fakesmc and lspci plus loader, same bluetooth apear in system report, but is not activated, also i saw this in the installer log, any ideea what to do more? Jun 1 09:53:46 localhost Unknown[298]: 2013-06-01 09:53:46.303 LCA[297:707] LCA+BT2: systemHasBluetooth entry Jun 1 09:53:46 localhost Unknown[298]: 2013-06-01 09:53:46.304 LCA[297:707] LCA+BT2: [[NSProcessInfo processInfo] processName] LCA Jun 1 09:53:46 localhost Unknown[298]: 2013-06-01 09:53:46.304 LCA[297:707] LCA+BT2: systemHasBluetooth exit - controller = 0x0 LE: After reading a lot, i saw at other people same problem, the problem i identified was the bluetooth is recognized but not configured, and i thinked it is set off, what i do, i installed windows fast, and the bluetooth was activated on, i reboot, and boot to OSX, what do you think? bluetooth ON! Installer Log 1-Jun-2013.txt
  8. in bios: all usb enable hand off also and bluethooth was enabled always, so not bios related. I think is from Chameleon Wizard the problem, because in the past installs i do remember i checked some of these options: USB Bus Fix: Enable all USB fixes below: EHCI Acquire Fix: Enable the EHCI fix. UHCI Reset Fix: Enable the UHCI fix. USB Legacy Off: Enable the USB Legacy fix. i try now this methods to see if its enabled. But however all usb controllers works fine and are recognized well in system info and in lspci, and also in about my mac system report. The thing is i find a lot of kext and discutions related, but each option could mess up all my usb 2.0 or 3.0 so i need a safe clear solution and all to work fine usb2.0 usb3.0 and bluetooth, maybe some dsdt edit. About Pandora, i only install with fakeSMC, i like clean installs, and at post install i do all the settings, i custom my bootloader and etc PS: about my videocard, is working native full QE/IC, with myhack it sees 5600series, with pandora 5000series, with enoch 5670 series but fully works and also monitor recognized with GE=No, the problem was i didnt understand right the GraphicsEnabler=Yes option i though is a must to have to full enable the video, but i have put NO and miracle it works full, fast browsing folders everything fine , i didnt know that a video can work without that option set to yes and in OpenGL i get 950 fps in window size and 1670 fps fullscreen average at all tests , i found out this, installing a clean Mac OS only with fakeSMC and no options, and all was recognized perfect LE: Not working with chameleon wizard for usb fix, tried all options bluetooth not enabled Help!! LE: Also tried all combinations in Bios at USB, same dont know what to do more... FakeSMC or lspci + updated ids could modifiy the installation of mac os, and disable somehow bluetooth? i dont think but i ask who knows
  9. NTFS.zip

    how can i enable? with software like tuxera ntfs or is there an option? thx
  10. Hello Arthur! I just freshed installed my mac with the pandora box app, all working perfect! Only my bluetooth is not recognized i dont know why, in the past installs, it worked out of the box, straight at first boot, what do you think happend or i have to do? My mainboard specifications says: Bluetooth V2.1+EDR / ASUS BT GO! Utility also in windows i use this wireless driver that has also the bluetooth driver:Atheros AR301x/AR9462/QCA9565 Bluetooth 3.0 + HS/Bluetooth 4.0 + HS Adapter 8.0.0.226 I see bellow the os is seeing it, but not configured dont understand USB: 45] Vendor-Specific Device: 45] Product ID: 0x3000 45] Vendor ID: 0x0cf3 (Atheros Communications, Inc.) 45] Version: 2.00 45] Speed: Up to 12 Mb/sec 45] Location ID: 0x1d170000 / 5 45] Current Available (mA): 500 45] Current Required (mA): Unknown (Device has not been configured) LE: I find out is usb related, because if the usb ports work bluetooth works also, should i check in Chameleon Wizard UsbFix=Yes for all options or only 1 option like i guess hci require? Thx!
  11. Bug Reporting

    Hello, If is not posted yet this bug: At customize install, i check for AppleIntelE1000e.kext, and begin install, i get error screen saying "AppleIntelE1000e.kext no entry found or not found press continue to continue with the install", so i think it is not extracting from the pkg or zip because i am sure i saw this kext in pandora box app. To make it work straight i booted again on usb after install, open terminal and copy the kext manually with cp -R, repaired permissions, i was lucky because i have my own folder on the usb with some of my files, reboot, boot usb, boot osx and net working, could configure icloud etc. LE: Also before selecting the smbios and after finishing copying the OS Pakages to usb, i always get: Error copying OSInstall.mpkg. If for instance i want to delete from the packages the American Dictionary or Media Files, i boot than to install from USB the Pandora System Options dont apear, it apear normaly customize options to deselect packages.
  12. Hello, Yes i still have some kind of issue with the video is not recognized well, i speaked with ermac today try to insert it but no luck till now: Using PCI-Root-UID value: 0 Unsupported ATI card! Device ID: [1002:68d8] Subsystem ID: [200b1787] About this mac: Graphics ATI Radeon HD 5000 1024 MB still not 5670 I searched for the error and find the patched framework and replaced it, all fine check shoot, but after i make the video work good, i still keep this patch? Now this will stop the issue with my drive for seeking/reading/blinking led noises very often without any cd/dvd in it? At boot and in bdmesg i get this: Errors encountered while starting up the computer. Pausing 5 seconds... how can i get rid of this and disable pause is very annoying. Also how can i find out if my HDMI Audio is proper working, i know is related to DSDT to enable it or i think i can enable with the Enoch Custom install, but first i want to check maybe is already working good. DVDPlayback.framework(1).zip
  13. Yes man im 1-2 months hakingtosh, im not a shamed about it, and i learned and keep learning I open the app i get error see pic, But I can eject or close and the drive is recognized see second pic. Didnt know it was an app i thought you mean my drive when u said dvd player im intrested ofc!
  14. well i need dvdwritter because i write my sounds on cds/dvds, this is why i need best sound because i produce music, this is why i make hackingtosh Not macosx dvd player is an ASUS DRW-24B3LT and mac os is recognized it from installation, all fine just that noises like seeking or reading and very often At boot and in bdmesg i get this: Errors encountered while starting up the computer. Pausing 5 seconds... how can i get rid of this and disable pause is very annoying. Also how can i find out if my HDMI Audio is proper working, i know is related to DSDT to enable it, but first i want to check maybe is already working good.
×