Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About startrax

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. MSI K9N6PGM2 v2 2.2 eup (black board) AMD Phenom 9750 quad core ALC888 audio realtek 8169 ATI Radeon HD Turks 6570 1g ATI config=GIBBA GraphicsEnabler=No AppleNForceATA.imk64bit.kext is a must for sata detection 10.8 amd kernel Mountain Lion 10.8.4 This computer was the biggest pain in the ass to get going but after many hours it is working very stable at the moment.You tube videos are perfect turn off acceleration in browser.XBMC works flawless. The only issue i get sometimes is a little bit of tearing on the left side of screen when i minimize window.To fix i would just maximize a window and would go away.No tearing issues browsing internet or watching videos. Do you think i picked the wrong framebuffer?I think it could just be because of AMD processor.
  2. Radeon Mobility 3650 RV635

    Acer 8730g Intel Core 2 Duo 2.4 ghz Radeon mobility HD 3650 512mb RV635/M86 9591 1002 Megalodon Mountain Lion 10.8.3 HDMI port and VGA I see that this topic has died down and would like to start it up again.This laptop is running perfect except no graphics acceleration.I am able to resolution through chameleon but that is it. I have looked at AMDRadeonAccelerator kext and GPU Family name not present. AMDRadeonAccelerator.kext ATIRadeonX2000.kext ATISupport.kext These look like the files that are responsible for this card. I managed to do some editing and add that GPU Family RV635.Attached is the file.Im hoping that someone could finish it to make it work somehow. On load up i get "could not allocate class AMDRV635GraphicsAcellerator Device in Slot 1 AMDRadeonAccelerator.kext.zip