Jump to content

katczajk

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About katczajk

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ML 10.8.2 on Dell XPS L502x

    Thanks for answer, i have used this loader, and before the installation start, they stops at "No interval found for . Using 8000000" The Loader stops at PCI and i have installed PCI kext on Stick in Directory Extra. But installation dont start from Stick. What for Kext utilitys i need for laptop Dell XPS L502x? Need i AppleAHCI Kext ? i use this one, that shown on youtube video. i have installed AppleAHCIPort.kext ElliottForceLegacyRTC.kext IOPCIFamily.kext PCGenUSBEHCIkext [org.chameleon.Boot] <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">'>http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x2000</string> <key>Boot Graphics</key> <string>Yes</string> <key>Quiet Boot</key> <string>No</string> <key>Rescan</key> <string>Yes</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>No</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>SMBIOS</key> <string>/Extra/smbios.plist</string> <key>SMBIOSdefaults</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> [smbios] <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>SMbiosdate</key> <string>02/29/08</string> <key>SMbiosversion</key> <string>MP31.88Z.006C.B05.0802291410</string> <key>SMfamily</key> <string>MacPro</string> <key>SMmanufacter</key> <string>Apple Inc.</string> <key>SMproductname</key> <string>MacPro3,1</string> <key>SMserial</key> <string>G88014V4XYK</string> <key>SMboardproduct</key> <string>Mac-F42C88C8</string> </dict> </plist> -------------------------- cut ------------------------------ This i should post, that u know what i running currently. But i need the correct settings for dell xps l502x.
  2. I tryed to install ML 10.8.2 on Dell XPS L502x with an Intel Core i5 with 750GB fast SATA HardDisk and 4GB Ram At the End of Post, there is a link with Folder and 3 Pictures to look what is failed. With all Installaling Guides i create a Stick 8GB Capacity with 1 Partition HFS journaled and Layout MBR. I recover iATKOS dmg to usb stick. After that, i install chameleon bootloader to stick. The stick work on all USB Ports on laptop. After the Line "No interval found for . Using 8000000" the Install Startup stops. Should i use an additional bootcommand like "-v -f -x npci=0x2000" or i need an kext modul to fix thix? AppleAHCI kext and USB kext already used (after that my mouse led is working). Image Folder with 3 Images http://www.mediafire.com/?af1b1ur1getda Thanks a lot for helping ....
×