Jump to content

TZ_2003

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About TZ_2003

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks MSoK, I've done all the latest updates on my ESX and managed to start the OS X VM on ESX 5.1 U1. And thank you all for your time.
  2. Still no luck with version 8 on an ESXi-5.1.0-799733-standard. Same symptom. You can see the startup in verbose mode here :
  3. OK, I've tried with the regular DMG, but it doesn't complete the boot process. Everything goes fine, from partitioning the disk with Disk Utility and launching installation, but at the second boot, when the system has been installed, I get the grey screen with the Apple logo and turning indicator. I'm wondering if that's a matter of VM version, as it shows "VM version : vmx-09"...
  4. Hello MSoK and thanks for your reply, I've tried with the cpuid trick, and it doesn't do better. I will get back my InstallESD.dmg and try with it.
  5. Hello all, I've tried to install Mountain Lion on a Dell R720 ESXi host, without getting a working configuration at the end. My host have been enabled with the unlock-all 1.1.0 script. The machine starts up perfectly, boots on ML DVD, I can partition my HD and install Mountain Lion but, at boot time, I get the grey screen with the Apple logo and the boot wheel, turning forever. I've tried repatching my host and restoring an old OS X VM, with exactly the same behaviour at last. If any of you is aware of any modification to do in the .vmx or VM, please let me know. Thanks in advance.
×