Jump to content
InsanelyMac Forum

VirtualTechie

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About VirtualTechie

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. This is the process: 1. Updated to OSX 10.8.3 2. Removed ATI kexts from /System/Library/Extensions 3. Booted into OSX 10.8.3 using GraphicsEnabler=No, -x 4. Installed ATI7000Controller.kext back and repaired permissions. Rebooted with GraphicsEnabler=No -v The last few lines of the verbose say: AMDTahitiGraphicsAccelerator: ** Device in slot: SLOT--1 * Still cannot boot into OSX 10.8.3...
  2. now should I apply the kext of ATI7000Controller.kext?
  3. I followed this correctly using Terminal from the Installation screen. I am now able to boot but screen resolution is very low like its in safe mode. Please let me know how I proceed.
  4. Please help guys...what do I do next?
  5. Thanks...I will try this shortly and post my results soon...I am doing a fresh install again is there anything I should do different before I update to 10.8.3?
  6. How do I remove ati7000controller and amdradeonaccelerator? where are they located? Since I can't even boot into safe mode I will have to reinstall
  7. Hi all, I have a MSI Z77A-G43 motherboard with an ATI Radeon 7950 video card. I installed a fresh copy of Mountain Lion and was able to boot into it with GraphicsEnabler=no. I then updated with 10.8.3 Combo update and restarted. I was never able to boot back into it and safe mode does not work either. I also tried PCIRootUID=0 and 1 - still cannot boot. The last few lines of the verbose say: AMDTahitiGraphicsAccelerator: ** Device in slot: SLOT--1 ** Please help what should I do?
×