Jump to content

themdla

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About themdla

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Come on guys 47 views and no replies... am I wording or saying some thing wrong?
  2. Well after 3 excruciatingly long days I have finally done it! I manged to get OSX 10.6.8 installed on my AMD machine but i'm still stuck in a few places... I am a super noob at this but good with tech work in general. I'm a Programmer/Web Developer/Hardware/Software Support guy by trade. hardware info: AMD FX4100 ATI HD5450 Gigabyte GA-880GM-UD2H So I used ModCD and a retail copy of 10.6.3 with the following flags: rd(0,0)/Extra/modbin_kernel arch=i386 legacy_kernel cpus=1 busratio=17 colors=32 GraphicsEnabler=No After a successful install I still couldn't get my machine to boot without a few flags: busratio=17 colors=32 UseKernelCache=No npci=0x2000 Once I finally reached the OS I did the following: Ran the Apple Combo Update for 10.6.8. Before rebooting installed legacy kernel AMD for 10.6.8 Ran Mulitbeast 3.10.x and installed all kexts, fixes, and ##### stuff Committed the second set of flags above to my org.chamelon.boot.plist Rebooted So the machine currently boots and runs but adding the ati5000injector.kext for my HD5450 to my Extras/Extensions folder causes the boot process to stall until it's removed. It seems to stall at the NvClockX loading process which i'm guessing is some sort of nvidia driver. Can I remove these drivers or is there a better way to get my ATI card to work? Can I fix my boot process so I don't have to use so many hardcoded flags to get it to start? Thanks in advance -Mike
×