Jump to content

DHassel

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About DHassel

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Z77MX-QUO-AOS | Core i7 3770k |Display:Integrated| Ozmosis 16xx | OSX 10 El Cap | Apple BT4.0 & wifi on PCIE adapter
  1. I have upgraded my QUO firmware to the latest Thanksgiving version & gotten El Capitan running on it but have a few issues. I'm using ONLY integrated graphics & having difficulty getting HDMI working. DVI works OK but w/ HDMI, I only get up to the Apple logo & 1/2 the progress bar & system continues booting. Just never get anything on screen other than Apple logo & progress slider. If I plug in my DVI at this point, both monitors get a login scree an are a mirror of each other. Sound is also not working on HDMI or motherboard audio on all the outputs green/black/headphone/etc. :-| I there a more modern Mac I can set this to (newer than '09) so I can get Bluetooth LE working? I'm using an apple card so it's capable. Can someone please suggest a model & how to fix my sound & display issues?I can provide more info when needed.
  2. Elviejo - Try DVI instead of HDMI. Had similar issue & still a bit buggy...
  3. Are there ANY Apple compatible Bluetooth LE / Handoff ready USB or PCI cards that would work w/ a Hackintosh? The USB GMYLE that I have doesn't get seen by OS X as handoff capable. :-| PS: This USB adapter works fine under Mavericks & MAY be were I remain
  4. Slytherin ::The Extreme Post-Installation Utility

    Will this fix audio issue on Quo? I have a USB apple compatible dongle but would like to use onboard audio
  5. Gigabyte GA-Z77X-UP5

    Can ANYONE help here?
  6. Can anyone point me to ths Audio update/Package by king? Thanks!
  7. I have one [GC-WB300D] I'd like to get working from my GA-Z77X-UP5 TH so can anyone point me to how to get this running/ktexts/drivers/etc on Mountain Lion and Mavericks?
  8. Gigabyte GA-Z77X-UP5

    I'm trying to get my new GA-Z77X-UP5 TH up & running w/ stock [F11] BIOS but & starts booting & then just get BBOD [beachBallODeath]. Is there a better / Osmosis BIOS I should be using similar to the Quo that I currently have working? Both are using i7-3770k w/ internal graphics. BTW thunderbolt Eth & HDMI working on Quo even though system profiler doesn't think it has TB.
  9. Can anyone help? I' a n00b & have a Quo flashed to latest 823M BIOS but can't get sound or iMessage working... Between the all the TonyMac - hate & all. Is there any SIMPLE disrtuctions on how to get (ALL) working? I have tried several time but will take any help I can get (incl TonyMac) Seems like w/ Quo we fall in the grey area between Mac & PC VS EFI. Any input woulbe be greatly apreciated! Current stats: Quo w/ i7 3770k internal graphics & can DarwinDump the Sh*t for ya, just wat to get this system 100% before I conquor the spinng beachball of death on similar (no matter what on install) GA-Z77xudh5th. Can I use the same BIOS??? Issues: Can anyone help? I' a n00b & have a Quo flashed to latest 823M BIOS but can't get sound or iMessage working... Between the all the TonyMac - hate & all. Is there any SIMPLE disrtuctions on how to get (ALL) working? I have tried several time but will take any help I can get (incl TonyMac) Seems like w/ Quo we fall in the grey area between Mac & PC VS EFI. Any input woulbe be greatly apreciated! Current stats: Quo w/ i7 3770k internal greaphics & can DarwinDump the Sh*t for ya, just wat to get this system 100% before I conquor the spinng beachball of death on similar (no matter what on install) GA-Z77X-UD5-TH. Can I use the same (Osmosis or similar) BIOS??? Issues: - No sound via builtin but fine w/ USB - iMessage/iCloud/iDGAF - Bluetooh via USB recomended IOgear flakey... Works but can BT audio share from iPhone like I can PC - Ethernet Works! - TB eth - TB HDMI
  10. Lost sound after apple update. What's best way to fix? Is there a Quo Specific How to anywhere? Also looking for a 1394b X2 header to motherboard cable. Any ideas where to find one?
  11. Ozmosis

    can someone point me to the OZ website for 816M ROM?
  12. Can someone provide a link for the OZ website for 816M ROM?
  13. I just got one of these... Any pointers? I upgraded to latest BIOS & got it working but still having some issues. Imessage, Internet sharing, etc & getting some ThunderBolt accessories to see if/how the work.
  14. VMware Unlocker for OS X

    Just a word of CAUTION with running this script on ESX: DO NOT RUN THIS IN / as all of ./bin will be deleted & you'll need to re-install ESX! I did this by mistake & an currently re-installing. IMHO: the script for ESX should at least check & inform you before deleting /bin & suggest this be done.
×