Jump to content
InsanelyMac Forum

timmel26

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About timmel26

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks for your response. I've been through all of these methods and so far only been getting a black screen. I suppose what I'm searching for is the right string of the ATI Connectors Patch which I can't seem to be able to find.
  2. Hi there. I've been trying to get hardware acceleration with my GPU to work but apparently I have no idea about what I'm even doing, so I figured I'd be better off asking for some guidance. http://www.insanelymac.com/forum/topic/291276-help-ati-mobility-radeon-hd-4570-doesnt-work seems to be the thread that's most applicable for my model but it doesn't seem very clear about the actual solution, ie. at one point they're talking about bootloader injection, on the next it's about doing it via DSDT. The model I'm trying to get up and running properly is a HD 4570 Mobility from ATI. Vendor code seems to be 1002, model is 9553 (1002_9553). The laptop is being using Clover. It would be great if someone could help me get this running proper. Thanks in advance.
  3. Congrats on getting it working, chinadrumsticks. Enjoy your new (hopefully stable) card.
  4. Looks like this here is worth posting. For the GA-Z77-DS3H I first updated the BIOS with GIGABYTE Latest Beta BIOS, then did a vanilla install using: Pandoras Box FakeSMC Clover EFI + Configurator AppleHDA 10.8.4 ALC887 This network driver of course and wouldn't get any crashes when using Time Machine / transferring huge files over the network for the last three days. Maybe the BIOS update magically fixed the issue.
  5. I'm getting the same panic as well. I would love to help out here but obviously I'm not into driver developement at all. So I'm just bumping this in hope for a fix which would be highly appreciated.
×