Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

hwchong

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About hwchong

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Clover General discussion

    Anyway to do this without boot7? I'd like to maintain a pure EFI system
  2. Clover General discussion

    Hi guys, Was just wondering if anyone had any ideas how to solve an issue that I am having with a very slow Clover startup whenever I disable CSM in Z77X-UD5H BIOS and with two Radeon 7970 in CrossFireX configuration. My clover bootlog shows a very long delay between these two points: 0:119 0:000 Searching for invalid DiskIo BY_DRIVER connects: not found, all ok 42:535 42:416 LoadDrivers() end The odd thing is that if I disable all other SATA drives, the boot process is much quicker. Any ideas what might be happening in between? Many thanks in advance.
  3. Is there a way to change the SMBIOS on Ozmosis from MacPro to iMac?
  4. Clover General discussion

    2x Gigabyte Radeon 7970
  5. Clover General discussion

    Hi Slice, I have a problem with Clover and my CrossfireX setup where if I disable CSM in my bios, Clover doesn't load. Any ideas how I can fix that? Thanks
×