Jump to content
InsanelyMac Forum

khaledem

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

About khaledem

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. there are only 2 USB ports in left of my laptop
  2. My Dell DELL XPS 15z Intel Core i7-2640M CPU@2.80 GHz 8GB Memory DDR3 1333 intell HD Graphics 3000 (GT2+) USB Mouse + Touchpad both not working
  3. i solved the first problem remain second when i log in the mouse doesn't work but keyboard works well !!
  4. Hello , First i want to thank this amazing form , as i have been for three days trying install mountain lion on my laptop dell but i failed many times but with help of this forum members and moderators i success installing it . but unfortunately i faced two problems first i have to boot in safe boot with -x to enter the OS second when i log in the mouse doesn't work but keyboard works well !! so i hope any body can help me this is the first topic of instillation http://www.insanelymac.com/forum/topic/286636-system-uptime-in-nanoseconds-error-in-boot-help-please/
  5. thanks with your help i completed the instillation by delete AppleHPET.kext from /System/Library/Extensions/ and put the attached kexts in /System/Library/Extensions/ but only the keyboard works till finish instillation and log in OS !! but after log in still mouse and keyboard not working !! and this message appears to me and second problem is i can log in the OS but in safe boot only ! i can't log in normally with out boot flag (-x) any help please !!! PS2 kexts.zip
  6. after many trials it boot with -x fine till complete install but still the keyboard and mouse not working neither usb
  7. for sorry i haven't i have USB only keyboard and mouse
  8. thanks for posting but i don't know how to boot withouth smbios.plist i don't know what's it mean ? i'm new to mac the problem now that keyboard and mouse don't work to complete instillation
  9. OK now there is something new when i boot with -f -x -v npci=0x2000 0r -f -x -v npci=0x3000 it get me to the welcome screen but mouse and keyboard don't work even USB nothing work
  10. why?? why?? i deleted the kexts he said exactly but nothing happened have i did something wrong ??
  11. i deleted them but it hangs in loading screen of apple ! and still Before the grey Apple logo screen I get this: "ERROR: dcbtable_version is 0x10" "ERROR: nVidia ROM Patching Failed!"
  12. thanks you for helping me where their path so i can delete them System/Library/Extensions is this path right ? and are there any paths else contain these kexts and i supposed to delete them ??
  13. Hello , Please i facing this problem but i have no MAC system yet but i can access the partition i installed ML on it with macdrive from windows how can this patch help me in my case ?sorry for poor English.
  14. Hello, what can i do now ? i reinstall the ML from USB and after boot from partition with -f -x -v UseKernelCache=No this is the freeze i don't know which files exactly i supposed to delete i can access now macdrive ================== Also when boot with just -v it gives me still waiting for root device
  15. thanks for your post i re-install ML then through macdrive remove all kexts of NVDA but the same error !!
×