Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Nick86

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi Just got my hand on Latitude E5400. Here are the specs. Display Diagonal Size : 14.1" Max Resolution : WXGA (1280x800) Graphics Card Intel® 4500MHD Graphics Accelerator Processor Type : Intel® Core™2 Duo Processor T7250 2.0 GHz Chipset Intel® 45 Express Chipset Memory DDR2 Memory 2GB Hard Drive Up to 160GB 7200rpm Fall Sensor Optical Drive CDRW/DVD Communication Modem : 56K v924 Internal Modem (optional) LAN : 10/100/1000 Gigabit Ethernet WLAN : Broadcom BCM4312 Wifi Interface 1 x 1394 4 x USB 2.0 1 x VGA 1 x RJ-11(optional) 1 x S-video 1 x RJ-45 Slots Card Reader : SD, MMC PCMCIA I have searched the forum but could find the exact solution. I have tried iATKOS S3 but after halfway installation it hangs. Anyone have tried any other release that worked on e5400 ? Thanx.
  2. Asus A8NVM CSM MOBO with AMD

    installed it again . and still no luck . i booted in -v mode and it just hang after displaying message "login window started" Thanx
  3. Asus A8NVM CSM MOBO with AMD

    okay installation went smooth . but after reboot i m stuck at apple logo with circle hangs . any idea >?
  4. Asus A8NVM CSM MOBO with AMD

    thanx z0rz for reply . currently downloading the 10.4.8. will let u know the result . and i think i should remove my Creative SB LIVE internal Sound card as its drivers are not available for MAC (just checked on components list .) anything else u want to suggest ? Thanx
  5. Hi all Let me start with my specs. Asus A8NVM CSM Mobo AMD Athlon 64 3500+ (MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-64) 1 GB OF RAM 20 GB IDE ( for MAC) 80 GB SATA ( NTFS .. old windows DATA) NVIDIA GeForce 6150 + nForce 430 i just checked on OSX Project and my mobo is compitable http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/A8N-VM_CSM i have downloaded uphuck_10.4.9_universal_dvd_v1.2 and installation went smooth . but after restart it doesnt boot at all . cursor just blinking . so i gave up . and read on this forum that JAs is more stable and easy to install . so i m downloading JaS 10.4.8 AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2.iso my Q is which Kernal should i select and what other option should i select whn installation ask ? thanx