Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Slashee the Cow

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Slashee the Cow

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Isn't the GT555M in the L702X a GF106? I thought only the 570M and 580M were GF114's.
  2. Silly me. I just realsed that I only installed it from a 10.8 installer. Am I likely to have any problems if I update to 10.8.2 through the App Store?
  3. Okay, next problem: I'm getting a lot of graphics artifacts. I tried deleting stuff from the cache folder as the first post says, but they come back after the next reboot.
  4. I installed it that way but had to use NullCpuPowerManagement to get it to boot as well. Is this something that I should endeavour to fix? I could imagine it's adversely affecting either performance or battery life. Edit: scratch that. Seemed to work fine once I'd installed all the kexts. Now I need help with a bootloader. I'm trying to install Chameleon (using Chameleon Wizard, if anyone has a better idea, fine with me), but I can't get it to work properly - I installed OS X into a partition on the second drive, and having tried a couple of times I can't get it to boot. I can still get it to boot using the USB drive I put the installer on, but that's not an ideal solution. Edit 2: It occurred to me that it might be relevant that I installed OS X to the second partition on the second hard drive. Edit 3: All that solved. Thanks to http://www.insanelymac.com/forum/topic/285599-chameleon-stuck-at-boot0done-with-hd-7770-on-1083/?do=findComment&comment=1880077
  5. I followed the instructions to create a bootable USB with little problem (I couldn't find all the kexts it said to delete, but I don't think that would cause my problem) now when I try to boot from my USB drive there's a text boot menu from Chameleon (I just let it keep going to keep booting off the USB drive), then as soon as I get the gray screen it kernel panics - there's a lot of stuff that looks like memory addresses that I'm not enough of a debugger or an OS programmer to understand) - the only part that seems to be vaguely in English is Kernel Extensions in backtrace: com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagement(196.0)[bBF44990-49F7-3780-AF55-C26B48EDE4C4]@0xffffff7f807fb000->0xffffff7f80824fff This is my first hackintosh, so I'm pretty much out of ideas. Can anyone help? If anyone cares for all the technical stuff, I'm too lazy to type it up. See http://dl.dropbox.com/u/9855948/IMG_20130219_191137.jpg